Η 2η σεζόν του Ghost in the Shell: SAC_2045 μόλις αποκαλύφθηκε (BINTEO)

Έρχεται τον Μάιο αποκλειστικά στο Netflix
28 Μαρτίου 2022 13:10
Η 2η σεζόν του Ghost in the Shell: SAC_2045 μόλις αποκαλύφθηκε (BINTEO)

Έχει περάσει καιρός από τότε που έκανε πρεμιέρα το Ghost in the Shell: SAC_2045 στο Netflix και πλέον η streaming υπηρεσία είναι έτοιμη να σας παρουσιάσει το νέο κεφάλαιο. Γι’ αυτό το λόγο, μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από τη 2η σεζόν, που αναμένεται να προβληθεί τον ερχόμενο Μάιο.

Επιτέλους, έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες για το νέο κεφάλαιο, που αναμένεται να μας μεταφέρει από την Καλιφόρνια, όταν η ταγματάρχης Motoko Kusanagi και όλη η ομάδα του Section 9, επιστρέφουν στο Τόκιο μετά από μία μεγάλη απειλή.

Διαβάστε την επίσημη σύνοψη του Netflix:

Ο Τομέας Δημόσιας Ασφάλειας 9 αναλαμβάνει για μία ακόμα φορά να καταστείλει μια απειλή ενάντια στην ανθρωπότητα, στην πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του "Το Φάντασμα στο Κέλυφος: SAC_2045.". Στον απόηχο της μυστηριώδους κατάληξης της σεζόν 1, η μάχη μεταξύ του Τομέα 9 και των "μετα-ανθρώπων" που απειλεί την ανθρωπότητα επιτέλους ξεκινά. Η χαοτική ιστορία ξετυλίγεται με ασταμάτητο ρυθμό, θέτοντας το απόλυτο ερώτημα: αποτελούν οι "μετα-άνθρωποι την προοπτική για την εξέλιξη του ανθρώπου, όπως φαίνεται σε ολόκληρο το "Φάντασμα στο Κέλυφος";

Η 2η σεζόν του Ghost in the Shell: SAC_2045 θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 23 Μαΐου. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.