Ακόμη ένα επικό trailer από το Jujutsu Kaisen 0

Σε λίγες μέρες η πρεμιέρα στην Ευρώπη
11 Μαρτίου 2022 19:35
Ακόμη ένα επικό trailer από το Jujutsu Kaisen 0

Το Crunchyroll ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες να προμοτάρει το ολοκαίνουργιο Jujutsu Kaisen 0, το νέο φιλμ στο δημοφιλές franchise, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες. Μάλιστα, η ταινία τα έχει πάει τόσο καλά στην Ιαπωνία που έχει πουλήσει πάνω από 8 εκατομμύρια εισιτήρια από τον Δεκέμβριο που έγινε διαθέσιμη.

Το Jujutsu Kaisen 0 είναι prequel του manga και σε αυτό δούλεψε το MAPPA στούντιο, ενώ το διανέμει το Toho. Επίσης, η Viz Media κυκλοφόρησε το manga του Jujutsu Kaisen 0 τον Ιανουάριο του 2021

Μάλιστα, οι Sunghoo Park και Hiroshi Seko σκηνοθέτης και σεναριογράφος (αντίστοιχα) του anime, δούλεψαν στην εν λόγω ταινία, ενώ το cast περιλαμβάνει γνωστά ονόματα. Συγκεκριμένα, η Megumi Ogata, η οποία έχει δώσει τη φωνή του Shinji Ikari στο Neon Genesis Evangelion, καθώς και η Kana Hanazawa βρίσκονται στο cast του Jujutsu Kaisen 0.

Το νέο trailer από το Jujutsu Kaisen 0 είναι…επικό!

Το Jujutsu Kaisen 0 θα ακολουθήσει την ιστορία του Yuta Okkotsu, ενός μαθητή γυμνασίου που υποφέρει από μια κατάρα από την αείμνηστη φίλη του. Έτσι, θα γνωρίσει τον Satoru Gojo, έναν μάγο που τον γράφει σε ένα νέο σχολείο για να μάθει Jujutsu τέχνες για να μάθει να μάχεται στις κατάρες και να απελευθερωθεί.

Το Jujutsu Kaisen 0 θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου και παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer με αγγλικούς υπότιτλους.

Tags: