Το νέο JoJo's Bizarre Adventure παιχνίδι είναι γεγονός!

Μιλώντας στις καρδιές των anime fans
10 Μαρτίου 2022 01:01
Το νέο JoJo's Bizarre Adventure παιχνίδι είναι γεγονός!

Κατά τη διάρκεια του νέου State of Play της Sony, η Bandai Namco Entertainment δανείστηκε λίγο χρόνο για να ανακοινώσει ένα νέο JoJo's Bizarre Adventure παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, οι λάτρεις του anime και του manga του Hirohiko Araki θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ξανά το JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle σε όλες τις σύγχρονες πλατφόρμες. Πρόκειται για ένα fighting παιχνίδι της CyberConnect2, το οποίο είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 3 το 2013 και μόνο στην Ιαπωνία, καταφθάνοντας στη Δύση ένα χρόνο αργότερα.

Τώρα, η εταιρία ανακοίνωσε τη νέα ‘R’ έκδοσή του, η οποία πέρα από τεχνικές βελτιώσεις θα είναι και εμπλουτισμένη όσον αφορά το περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 50 χαρακτήρες από όλα τα arcs του σύμπαντος, ενώ έχουν γίνει και νέες ηχογραφήσεις. Μάλιστα, και το gameplay έχει βελτιωθεί, με αλλαγές στο tempo και προσθήκες όπως τα hit stops και τα jump dashes. Παρακάτω θα βρείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση για μια χορταστική gameplay δόση.

Το JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC μέσω Steam στις αρχές του φθινοπώρου.