The Devil is a Part-Timer: Το επίσημο trailer της 2ης σεζόν τα έχει όλα!

Επιτέλους μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει
13 Δεκεμβρίου 2021 16:52
The Devil is a Part-Timer: Το επίσημο trailer της 2ης σεζόν τα έχει όλα!

Μόλις αποκαλύφθηκε ένα ολοκαίνουργιο trailer για τη 2η σεζόν από το δημοφιλές anime, The Devil is a Part-Timer! Ναι, καλά διαβάσατε. Το anime που αγαπήθηκε πολύ, επιστρέφει με ένα νέο κεφάλαιο και το επίσημο trailer που θα δείτε παρακάτω, θα σας προετοιμάσει για τις νέες περιπέτειες. Μάλιστα, εκτός από το βίντεο, μάθαμε ότι η επιστροφή της σειράς θα γίνει τον Ιούλιο του 2022.

Το όνομα της δεύτερης σεζόν θα είναι “The Devil is a Part-Timer!!” με το δεύτερο θαυμαστικό να ουσιαστικά να σημαίνει την άφιξη της 2ης σεζόν. Τελικά, το νέο κεφάλαιο θα αναλάβει το studio 3hz, με τον Daisuke Tsukushi να κάθεται στην καρέκλα της σκηνοθεσίας και τους Ryota Ohsaka, Yōko Hikasa, Nao Tōyama, Yūki Ono, Hiro Shimono και Kanae Itō στα μέλη του cast.

To The Devil is a Part-Timer! Ξεκίνησε ως νουβέλα το 2011 από τον Satoshi Wagahara με την ιστορία να περιστρέφεται γύρω από τον Σατανά, ο οποίος αφού νικήθηκε από μία ηρωίδα, την Emilia, πηγαίνει στο Τόκιο, χωρίς στρατό και χωρίς μαγεία και αναγκάζεται να αναλάβει μια δουλειά για να τα βγάλει πέρα.

Η μεγάλη επιστροφή του The Devil is a Part-Timer! Θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο.

Tags: