Robin Robin: Δείτε το trailer από το νέο πανέμορφο χριστουγεννιάτικο short φιλμ του Netflix

Το τριαντάλεπτο σπέσιαλ έρχεται τον Νοέμβριο
12 Οκτωβρίου 2021 09:33
Robin Robin: Δείτε το trailer από το νέο πανέμορφο χριστουγεννιάτικο short φιλμ του Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το “Robin Robin” (Ρόμπιν, η Φτερωτή), το νέο stop-motion χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ animation των 30 λεπτών, που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο. Πρόκειται για μία γιορτινή ταινία από την Aardman Animation, δημιουργό των "Σον, το Πρόβατο", "Οι Κότες το 'Σκασαν" και "Γουάλας και Γκρόμιτ".

Τη σκηνοθεσία, αλλά και το σενάριο έχουν αναλάβει οι Dan Ojari και Mikey Please, ενώ τη φωνή τους δανείζουν οι Bronte Carmichael, Adeel Akhtar, Richard E. Grant και Gillian Anderson.

Η σύνοψη του Robin Robin σύμφωνα με το Netflix:

Ένα αβγό πέφτει κατά τύχη μέσα σε μια χωματερή και την ανατροφή της Ρόμπιν αναλαμβάνει μια οικογένεια από αξιαγάπητα ποντίκια. Καθώς η Ρόμπιν μεγαλώνει, οι διαφορές της με τους υπόλοιπους γίνονται ολοένα και πιο προφανείς. Η Ρόμπιν αποφασίζει να αποδείξει στην οικογένειά της ότι μπορεί να είναι ένα πολύ καλό ποντίκι, αλλά τελικά ανακαλύπτει ποια είναι στ' αλήθεια.

Το Robin Robin θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Netflix στις 24 Νοεμβρίου. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.