Το πρώτο trailer του Dragon Ball Super: Super Hero αποκαλύπτει το νέο CG εικαστικό

Παρουσιάστηκαν εν μέσω της New York Comic-Con 2021
08 Οκτωβρίου 2021 08:38
Το πρώτο trailer του Dragon Ball Super: Super Hero αποκαλύπτει το νέο CG εικαστικό

Στο πλαίσιο της φετινής New York Comic-Con παρουσιάστηκε ένα πρώτο trailer με τις πρώτες σκηνές από τη νέα Dragon Ball ταινία. Ο λόγος για το Dragon Ball Super: Super Hero, τη συνέχεια του Dragon Ball Super: Broly, όπου στη νέα ταινία οι fans του σύμπαντος θα συστηθούν στο νέο σκίτσο που είναι μια μίξη CG και του κλασικού εικαστικού ύφους του Akira Toriyama. 

Νέοι χαρακτήρες ξεπηδούν στην οθόνη τους οποίους οι Goku, Vegeta και οι υπόλοιποι θα συναντήσουν στη νέα τους περιπέτεια. Μάλιστα, χρονικά το "Super Hero" λαμβάνει χώρα αρκετά χρόνια μετά το "Broly" όπως επιβεβαίωσε η παραγωγή. 

Dragon Ball Super: Super Hero First Clip

Ο παραγωγός Akio Iyoku και ο παραγωγός animation Norihiro Hayashida βρέθηκαν στο ειδικό ψηφιακό πάνελ στη NYCC 2021 για να παρουσιάσουν τα νέα σκίτσα των χαρακτήρων. Ένα από αυτά ήταν η εγγονή του Goku και κατά το ήμισυ-Saiyan, η Pan. Στα γεγονότα του Broly η Pan ήταν μόλις ενός έτους, επομένως έχουν περάσει 3-4 χρόνια από την τελευταία φορά που την είδαμε. Ανανεωμένες εμφανίσεις θα έχουν τόσο ο Piccolo όσο και ο Krillin, όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω. 

Το Dragon Ball Super: Super Hero αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία εντός του 2022 και οι παραγωγοί υπόσχονται να κάνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα πρεμιέρα και διεθνώς.