Η νέα ταινία των Pokémon έχει κάτι από Tarzan και έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον επόμενο μήνα το νέο φιλμ του franchise
09 Σεπτεμβρίου 2021 10:32
Η νέα ταινία των Pokémon έχει κάτι από Tarzan και έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το επίσημο κανάλι των Pokémon στο YouTube κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle, το νέο anime φιλμ του franchise που θα έρθει τον Οκτώβριο στο Netflix.

Πρόκειται για ένα φιλμ που έχει έντονο άρωμα από τον Tarzan και όσοι έχετε στην κατοχή σας τα Pokémon Sword και Pokémon Shield θα λάβετε εντελώς δωρεάν τα "Dada" Zarude και Shiny Celebi, τα οποία θα παίξουν και στην ταινία, ενώ ήδη έχουν λάβει μερικά καλούδια και οι Pokémon Go χρήστες. Η ταινία που προβλήθηκε στους κινηματογράφους της ιαπωνίας πριν μερικούς μήνες, λαμβάνει χώρα σε μία ζούγκλα και συγκεκριμένα στο Okoya και είναι γεμάτη μυστήριο και φυσικά...Pokémon’s!

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Σε αυτή τη ζούγκλα ζει ο Koko, ένα αγόρι που έχει μεγαλώσει ως Pokémon από το μυθικό Pokémon Zarude. Ο Koko μεγάλωσε χωρίς να αμφιβάλλει ότι είναι Pokémon. Αλλά μια μέρα, μια τυχαία συνάντηση με τον Ash και τον Pikachu θα του αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία. Είναι πραγματικά Pokémon; ή μήπως, στην πραγματικότητα, είναι άνθρωπος;

Το Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle θα προβληθεί μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix στις 8 Οκτωβρίου. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.