Είσαι fan της DC; Το πρώτο trailer του “Injustice” έχει όλα όσα χρειάζεσαι 

Έρχεται τον Οκτώβριο σε digital και blu ray μορφή

Είσαι fan της DC; Το πρώτο trailer του “Injustice” έχει όλα όσα χρειάζεσαι

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από την επερχόμενη ταινία Injustice της DC, ένα φιλμ που είναι αρχικά εμπνευσμένο από το δημοφιλές videogame franchise που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η NetherRealm Studios των Mortal Kombat.

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες ακόμα, το πρώτο επίσημο βίντεο μάς δίνει μια κλεφτή ματιά από αυτό που επρόκειτο να παρακολουθήσουμε τον Οκτώβριο, ενώ αξίζει να αναφερθεί, ότι στην DC FanDome που αναμένεται στις 16 Οκτωβρίου θα μάθουμε περισσότερα. Στο πρώτο trailer, όπως θα δείτε και εσείς, παρελαύνουν πολλοί αγαπητοί ήρωες της DC, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να έχει ο Joker, o Superman και ο Batman.

Σε μια παράλληλη Γη, που κυβερνάται από έναν Superman- τύραννο, ο οποίος εξαπατήθηκε από τον Joker και σκότωσε την έγκυο σύζυγό του, Lois Lane, η μόνη αντίσταση στο καθεστώς του Superman είναι μια ομάδα επαναστατών με επικεφαλής τον Batman. Τα κόμικς του Injustice περιγράφουν λεπτομερώς τα πέντε χρόνια κατά τα οποία η αντίσταση του Batman αντεπιτίθεται ενάντια στον Superman προτού καταλήξει τελικά να ζητά βοήθεια από άλλες διαστάσεις για να κερδίσει τον πόλεμο.

Το cast του φιλμ πλαισιώνουν μεταξύ άλλων οι: Justin Hartley ως Superman, Anson Mount ως Batman, Laura Bailey ως Lois Lane και Rama Kushna, Zach Callison ως Damian Wayne και Jimmy Olsen, Brian T. Delaney ως Green Lantern, Brandon Michael Hall ως Cyborg, Edwin Hodge ως Mr. Terrific και Killer Croc, Oliver Hudson ως Plastic Man, Gillian Jacobs ως Harley Quinn, Yuri Lowenthal ως Mirror Master, Flash και Shazam, Derek Phillips ως Nightwing και Aquaman, Kevin Pollak ως Joker και Jonathan Kent, Anika Noni Rose ως Catwoman, Reid Scott ως Green Arrow και Victor Zsasz, Faran Tahir ως Ra’s al Ghul, Fred Tatasciore ως Captain Atom, Janet Varney ως Wonder Woman, και Andrew Morgado ως Mirror Master Soldier.

Το Injustice αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στις 19 Οκτωβρίου σε digital και blu ray μορφή. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

1 σχολιο(α)