Το νέο trailer του The Witcher: Nightmare of the Wolf μάς ετοιμάζει για το επικό prequel

Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί η ιστορία του Vesemir, μέντορα του Geralt
09 Αυγούστου 2021 18:30
Το νέο trailer του The Witcher: Nightmare of the Wolf μάς ετοιμάζει για το επικό prequel

Το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το νεότερο επίσημο trailer για την prequel anime ταινία στον κόσμο του Andrzej Sapkowski, με τίτλο "The Witcher: Nightmare of the Wolf", του οποίου την παραγωγή ανέλαβε το Studio Mir (Legend of Korra, Voltron: Legendary Defender). Στα τέλη Αυγούστου αναμένεται να μάθουμε την ιστορία του πώς έγινε ο Vesemir ο τρανός μέντορας του επίσης χαρισματικού Geralt of Rivia (Henry Cavill), του οποίου τις νέες περιπέτειες αναμένουμε στη 2η σεζόν του The Witcher τον Δεκέμβριο του 2021. 

Μέσα από το νέο trailer δίνεται η πιο χορταστική και καταιγιστική ματιά στο "Νightmare of the Wolf" που υπόσχεται αποκαλύψεις για το παρελθόν των Witchers και του Vesemir, κυνήγι τεράτων μέχρι τελευταίας σταγόνας αίματος και επικών μαχών. Τι άλλο να ζητήσετε δηλαδή; 

Στο voice cast συμμετέχουν οι: Theo James ως Vesemir, η Lara Pulver ως Tetra, η Mary McDonnell ως Lady Zerbst και ο Graham McTavish ως Deglan.

Αυτή είναι η νέα αφίσα του "Nightmare of the Wolf"

Πότε είναι η πρεμιέρα;

Το The Witcher: Nightmare of the Wolf (Ο Γητευτής: Ο Εφιάλτης του Λύκου) θα προβάλλεται από τις 23 Αυγούστου αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε το ολοκαίνουργιο trailer παρακάτω