Το Dragon Ball Super: Super Hero είναι η νέα ταινία στο franchise και έρχεται το 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)  

Πρώτη ματιά στον Goku απευθείας από την [email protected]

Το Dragon Ball Super: Super Hero είναι η νέα ταινία στο franchise και έρχεται το 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα σκαριά βρίσκεται μία ολοκαίνουργια Dragon Ball ταινία που αναμένεται να καταφθάσει το 2022. Ο λόγος γίνεται για το Dragon Ball Super: Super Hero και μέσα από την [email protected] πήραμε μια πρώτη γεύση από τον Goku. Η Masako Nozawa θα δανείσει τη φωνή του στον Goku, ενώ η Toei Animation θα δουλέψει πάνω στο project, όπως έκανε και παλιότερα με το Dragon Ball Super: Broly.

Παρόλο που οι συντελεστές είπαν ότι αυτό το “teaser” δεν είναι αμιγώς από το επερχόμενο φιλμ, αλλά αντ’ αυτού θέλουν να δείξουν πως θα είναι ο Goku, το animation του, καθώς και οι κινήσεις του. Μάλιστα, ο παραγωγός, Akio Iyoku εξήγησε ότι με αυτήν την ταινία το στούντιο θέλει να κάνει νέα πράγματα στο franchise.

Θέλουμε να σας δείξουμε πώς θα μοιάζει ο Goku, η κίνησή του και γενικά το feeling. Δεν είναι στην πραγματικότητα σκηνή από την ταινία, αλλά ελπίζουμε και ανυπομονούμε μέχρι να κυκλοφορήσει. Προσπαθούμε να κάνουμε νέα πράγματα, οπότε θα θέλαμε να το παρακολουθήσετε πολλές φορές για να δείτε τι έχουμε καταφέρει.

Εκτός από τον Goku, όμως, στο πάνελ της Comic-Con παρουσιάστηκε και ο Piccolo με την κάπα του (και χωρίς) και μπορείτε να δείτε μερικές εικόνες παρακάτω:

Το Dragon Ball Super: Super Hero αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Ροη ειδησεων