The Witcher: Nightmare of the Wolf - Από το πρώτο trailer δείχνει τα δόντια της η anime prequel ταινία

Πρεμιέρα στις 23 Αυγούστου αποκλειστικά στο Netflix
21 Ιουλίου 2021 19:07
The Witcher: Nightmare of the Wolf - Από το πρώτο trailer δείχνει τα δόντια της η anime prequel ταινία

Μετά την πρώτη πρώιμη ματιά στο The Witcher: Nightmare of the Wolf, το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer για την prequel anime ταινία στον κόσμο του Andrzej Sapkowski, του οποίου την παραγωγή ανέλαβε το Studio Mir (Legend of Korra, Voltron: Legendary Defender). Ουσιαστικά πρόκειται για την ιστορία του Vesemir και πώς έγινε ο φοβερός και τρομερός "Γητευτής" και μέντορας μετέπειτα του επίσης χαρισματικού Geralt of Rivia (Henry Cavill), του οποίου τις νέες περιπέτειες αναμένουμε στη 2η σεζόν τον Δεκέμβριο του 2021. 

Βλέπετε το Netflix χτίζει ένα σύμπαν με ποικίλο περιεχόμενο όπως την anime ταινία και την prequel live-action σειρά (The Witcher: Blood Origins) με τη δημιουργία του πρώτου Witcher, γύρω από τον μύθο των βιβλίων του Sapkowski, μιας και το κοινό ανταποκρίνεται θετικότατα -δείγμα αυτού η πρώτη WitcherCon πριν από μερικές εβδομάδες. Θα λέγαμε πως το Netflix βρήκε το δικό του "Game of Thrones" τύπου σύμπαν για τον κατάλογό του. 

Επίσης γνωστοποιήθηκε το πλήρες voice cast του anime φιλμ, όπου ο Theo James υποδύεται τελικά τον Vesemir, η Lara Pulver την Tetra, η Mary McDonnell την Lady Zerbst και ο Graham McTavish τον Deglan. Γνωρίστε τους χαρακτήρες, επίσης, μέσα από μερικά tweets του Netflix για το "Nightmare of the Wolf":

Η αφίσα του Nightmare of the Wolf

Πότε είναι η πρεμιέρα;

Το The Witcher: Nightmare of the Wolf (Ο Γητευτής: Ο Εφιάλτης του Λύκου) θα προβάλλεται από τις 23 Αυγούστου αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω