Το Netflix έχει όρεξη για κοτόπουλα και ετοιμάζει σειρά για το PUBG (BINTEO)

Δια χειρός Adi Shankar, δημιουργού της anime σειράς Castlevania
21 Ιουλίου 2021 09:31
Το Netflix έχει όρεξη για κοτόπουλα και ετοιμάζει σειρά για το PUBG (BINTEO)

Έχοντας μπει δυνατά τα τελευταία χρόνια στο χώρο των animated σειρών και ειδικά αυτών που εμπνέονται από βιντεοπαιχνίδια, το Netflix αποκτά ένα ακόμη πασίγνωστο βιντεοπαιχνίδι για να το μετατρέψει σε σειρά. Ο streaming κολοσσός ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Krafton Inc. για τη δημιουργία ενός "animated project" που θα βασίζεται στο σύμπαν του PUBG!

Ο διάσημος battle royale τίτλος, που έχουμε τιμήσει ιδιαίτερα στα livestreams μάς, ετοιμάζεται να μεταφερθεί και στη μικρή οθόνη μέσω μιας σειράς κινουμένων σχεδίων, την οποία θα δημιουργήσει και θα ηγηθεί ως showrunner ο Adi Shankar, γνωστός για το εξαιρετικό και λατρεμένο Castlevania του Netflix. 

Σε δήλωσή του, ο Shankar αποκάλυψε πως είναι λάτρης του PUBG: "Ως παίκτης λιώνω στο Battlegrounds από τότε που κυκλοφόρησε το 2017. Για εμένα αυτό το animated project αντιπροσωπεύει ακόμη ένα βήμα στο να γεφυρώσουμε την gaming βιομηχανία και το Χόλιγουντ. Ανυπομονώ να σας δείξω πώς θα είναι να κερδίζεις κοτόπουλα στη σειρά."

Ο Shankar επίσης έχει αναλάβει την anime σειρά "Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix" που βασίζεται στο standalone expansion "Far Cry 3: Blood Dragon" της Ubisoft. Μάλιστα, το σύμπαν του Castlevania αναμένεται να επεκταθεί με μια νέα spinoff animated σειρά όπου θα πρωταγωνιστούν οι Richter Belmont και Maria Renard. 

Το Netflix έχει στα σκαριά ένα σωρό ακόμα σειρές (live-action ή και anime) για τα Assassins Creed, Sonic The Hedgehog, Splinter Cell, Monster Hunter, Devil May Cry και Tomb Raider. Στα πιο πρόσφατα projects του συγκαταλέγεται η anime σειρά DOTA: Dragon's Blood που θα επιστρέψει για 2η σεζόν.

O streaming κολοσσός έχει εδραιώσει το όνομά του με το σόου του The Witcher με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill, για το οποίο αναμένουμε τη 2η σεζόν, ενώ ετοιμάζεται μια prequel Anime ταινία (The Witcher: Nightmare of the Wolf) και μια prequel μίνι σειρά (The Witcher: Blood Origins). 

Ουσιαστικά αυτή η ανακοίνωση αποτελεί ένα ακόμη κομμάτι του παζλ της επέκτασης του PUBG Universe, μαζί με μια σειρά τύπου ντοκιμαντέρ που ερευνά τα μυστήρια του lore του PUBG. Το νεότερο επεισόδιό της λέγεται Mysteries Unknown: Birth of the Battlegrounds με παρουσιαστή τον Jonathan Frakes, γνωστό και ως William Riker από το Star Trek: The Next Generation και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.