Μετά το "Monster Hunter" με τη Milla Jovovich, έρχεται μια νέα animated ταινία στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο
16 Ιουλίου 2021 14:05
Μετά το "Monster Hunter" με τη Milla Jovovich, έρχεται μια νέα animated ταινία στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix μετά από σχεδόν τρία χρόνια σιωπής για το project, κυκλοφόρησε το trailer από την animated Monster Hunter ταινία. Ο λόγος γίνεται για το Monster Hunter: Legends of the Guild που είναι βασισμένο στη σειρά παιχνιδιών της Capcom και έρχεται να μας πει μία ολοκαίνουργια ιστορία ενός νεαρού αγοριού. H streaming υπηρεσία είχε ανακοινώσει το 2018 ότι εργάζεται πάνω στο franchise της Capcom, αλλά έκτοτε είχε παραμείνει σιωπηλή.

Μετά την live-action ταινία, έρχεται η...animated ταινία!

Στο Monster Hunter: Legend of the Guild θα δούμε τη ζωή του νεαρού Aiden, ο οποίος ζει μια ήσυχη ζωή σε ένα χωριό. Ωστόσο, κάποια μέρα θα προσπαθήσει να κυνηγήσει ένα Velociprey, αλλά τελικά καταλήγει κυνηγημένος από το Velocidrome. Τότε θα εμφανιστεί μπροστά του ένας Hunter ονόματι Julius και του εκμυστηρεύεται ότι ένας Elder Dragon κατευθύνεται στο χωριό του και δεν έχει καλές διαθέσεις. Έτσι οι δύο τους, παρέα με άλλους Hunters θα ξεκινήσουν μία περιπέτεια για να εξολοθρεύσουν τον Lunastra, τον θρυλικό δράκο και να σώσουν το χωριό.

Το Netflix συνεργάζεται με το Pure Imagination Studio για τη δημιουργία της ταινίας, το οποίο παλιότερα είχε εργαστεί και στα Monkey King: Journey to the West και Justice League: Battle for Metropolis.

Το Monster Hunter: Legend of the Guild αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer στον player που ακολουθεί.