Marvel's What If...?: Όλα τα "αν" του MCU γίνονται μια επική animated σειρά (BINTEO)

Ακούστε τον Chadwick Boseman για τελευταία φορά ως T'Challa
10 Ιουλίου 2021 13:27
Marvel's What If...?: Όλα τα "αν" του MCU γίνονται μια επική animated σειρά (BINTEO)

Η πρώτη animated σειρά της Marvel Studios στο Disney+ αναρωτιέται σε κάθε νέο της επεισόδιο την απλή ερώτηση "Τί θα γινόταν εάν...". Ο λόγος για το "What If...?" για το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο επίσημο trailer και αποκαλύπτονται όλα τα τρελά και απίθανα σενάρια που μπορεί να φέρει το Multiverse στο MCU, απλώς σε κινούμενα σχέδια. Ωστόσο, αφηγητής και κύριος πρωταγωνιστής του σόου είναι ο "The Watcher", του οποίου τη φωνή χαρίζει ο Jeffrey Wright και που γνωρίσαμε στα comics των Fantastic Four και επιβλέπει τα multiverses από μακριά.

Ο Chadwick Boseman στην τελευταία του παράσταση στο MCU

Πριν τον αναπάντεχο θάνατό του τον Αύγουστο του 2020, o Chadwick Boseman είχε προλάβει να ηχογραφήσει τις ατάκες του για την νέα σειρά κινουμένων σχεδίων της Marvel. Έτσι στο What If θα τον ακούσουμε για τελευταία φορά ως T'Challa, παρά το ότι η τελευταία του παράσταση σε ταινία ήταν το υποψήφιο για Όσκαρ, Ma Rainey's Black Bottom

Ποιοι αστέρες του MCU δεν επιστρέφουν; 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Variety, και μπορείτε να διακρίνεται και από το trailer παρακάτω, ο Robert Downey Jr. δεν επιστρέφει για να δανείσει τη φωνή του στον Tony Stark/ Iron Man, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τους Chris Evans ως Captain America, Brie Larson ως Captain Marvel και Benicio Del Toro ως Collector. 

Ωστόσο, αυτοί που σίγουρα θα συμμετέχουν και επιστρέφουν για τους αντίστοιχους MCU χαρακτήρες τους είναι οι: Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Michael B. Jordan (Killmonger), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Mark Ruffalo (Hulk), Paul Rudd (Ant-Man), Jeremy Renner (Hawkeye), Sebastian Stan (Winter Soldier) Michael Douglas (Hank Pym), Natalie Portman (Jane Foster), Josh Brolin (Thanos), Karen Gillan (Nebula), Michael Rooker (Yondu), Hayley Atwell (Peggy Carter), Dominic Cooper (Howard Stark), Taika Waititi (Korg), Jeff Goldblum (Grandmaster), Toby Jones (Arnim Zola) και Frank Grillo (Crossbones). 

Η νέα αφίσα του "What If...?"

To Marvel's What If...? θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου στο Disney Plus με τις Τετάρτες να κυκλοφορεί κάθε νέο επεισόδιο.