Transformers War for Cybertron: Kingdom - Ετοιμαστείτε για το επικό φινάλε με το πρώτο trailer

Τα Beast Wars έρχονται τον Ιούλιο!
06 Ιουλίου 2021 09:33
Transformers War for Cybertron: Kingdom - Ετοιμαστείτε για το επικό φινάλε με το πρώτο trailer

Το Netflix έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο του Transformers War for Cybertron. Το Transformers: Ο Πόλεμος για τον Cybertron – Βασίλειο, όπως θα ονομάζεται στα ελληνικά, θα καταφθάσει στα τέλη του Ιουλίου και υπόσχεται ένα δυνατό φινάλε για την τριλογία.

Η σύνοψη του Netflix για την ιστορία του φινάλε αναφέρει:

Τα Autobots πρέπει τώρα να συνεργαστούν με τα Maximals για να αντιμετωπίσουν τα Decepticons, τα οποία έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με τα Predacons στον αγώνα για να βρουν το χαμένο AllSpark. Ωστόσο, τα Predacons έχουν υπό τον έλεγχό τους το Golden Disk, ένα μυστηριώδες τεχνούργημα που συνδέεται στενά με τον Megatron και του δίνει ένα ανείπωτο πλεονέκτημα έναντι του εχθρού του, Optimus Prime. Ποια φατρία θα θριαμβεύσει στην τελική μάχη που θα κρίνει το μέλλον του Cybertron;

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κλείσει η τριλογία War For Cybertron που λατρεύτηκε από fans και κριτικούς, καθώς η ιστορία θα μπλέξει τόσο τους προγόνους όσο και τους απογόνους των Transformers. Για την ιστορία στα Beast Wars, οι αντίπαλες ομάδες των Autobots και Decepticons μεταμορφώνονται αντίστοιχα σε Maximals και Predacons, αποκτώντας μορφές τους ζωϊκού βασιλείου.

Στις 29 Ιουλίου θα κάνει πρεμιέρα το Transformers War for Cybertron: Kingdom αποκλειστικά στο Netflix.