Το Final Fantasy IX γίνεται animated τηλεοπτική σειρά για παιδιά

Από την Cyber Group Studios και την Square Enix
22 Ιουνίου 2021 08:38
Το Final Fantasy IX γίνεται animated τηλεοπτική σειρά για παιδιά

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το γαλλικό στούντιο, Cyber Group Studios, υπέγραψε ώστε να φέρει μια ολοκαίνουργια animated σειρά βασισμένη στο Final Fantasy IX, η οποία θα απευθύνεται για παιδιά ηλικίας από οκτώ έως δεκατριών χρονών.

Όπως έγινε γνωστό, η Cyber Group Studios θα αναλάβει όλη την παραγωγή, την διανομή παγκοσμίως, καθώς και το merchandise της σειράς.

Μιλώντας στο Kidscreen, ο CEO, Pierre Sissmann είπε ότι η εταιρία στοχεύει να ξεκινήσει την παραγωγή στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022.

Το Final Fantasy IX είναι ισχυρό και έχει τις προδιαγραφές για να πάει καλά. Για όσους γνωρίζουν το παιχνίδι η σειρά θα είναι μια εισαγωγή, αλλά γι’ αυτούς που δεν το ξέρουν θα τους βάλει σε ένα σύμπαν, όπου θα το αγαπήσουν.

Το Final Fantasy IX κυκλοφόρησε το 2000 για το PlayStation 1, σημειώνοντας μια τεράστια εμπορική πορεία, ενώ χρόνια αργότερα το είδαμε να καταφθάνει σε κινητά, Xbox και μεταγενέστερες PlayStation κονσόλες. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη σειρά, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.