Τα νέα anime που έρχονται στο Netflix - Δείτε trailers και teasers

Shaman King, Mobile Suit Gundam Hathaway, Eden Zero και άλλα
11 Ιουνίου 2021 09:16
Τα νέα anime που έρχονται στο Netflix - Δείτε trailers και teasers

Το Netflix συνεχίζει την επέλασή του στον χώρο των anime και η 3η μέρα του Geeked Week επιφύλασσε πολλές και σημαντικές ανακοινώσεις και πρεμιέρες -πλην αυτής του Masters of the Universe: Revelation. Πάμε να δούμε τις ανακοινώσεις και τα teasers που επιφύλασσε το Netflix για τους anime fans. 

Νέο trailer για το Mobile Suit Gundam: Hathaway

Η νέα sequel ταινία του Gundam συνεχίζει την ιστορία μετά το Mobile Suit Gundam: Char's Counterattack και αποτελεί την πρώτη μιας επερχόμενης τριλογίας. Αυτή θα καλύψει το πρώτο novel της τριλογίας "Hathaway Flash". Το θετικό στην υπόθεση είναι πως ο δημιουργός του Gundam, Yoshiyuki Tomino, επέστρεψε για να υπογράψει το σενάριο!

Η επιστροφή του Shaman King!

Ναι, το Shaman King επιστρέφει και αυτή τη φορά θα είναι μια πιστή μεταφορά του ομώνυμου manga -σε αντίθεση με αυτό που προβάλλονταν κάποτε στο Star το οποίο ξέφυγε από την πορεία του. Στο trailer εμφανίζεται ο 13χρονος Yoh Asakura που εισέρχεται στο τουρνουά Shaman Fight, που γίνεται κάθε 500 χρόνια και οι σαμάνοι μάχονται σε αυτό για το ποιος θα κυριαρχίσει. Τα 11 επεισόδια της σειράς θα διατεθούν στο Netflix στις 9 Αυγούστου. Ακολουθεί το πρώτο trailer:

Πρώτη ματιά στο Exception

Για τους λάτρεις του διαστημικού τρόμου, ο Hirotaka Adachi (Otsuichi) δημιούργησε το "Exception". Το εικαστικό της νέας anime σειράς του Netflix επιμελήθηκε ο Yoshitaka Amano των Final Fantasy. 

Τα πρώτα 5 λεπτά του "Trese"

Πρωταγωνιστεί μια Φιλιππινέζα κυνηγός τεράτων ονόματι Alexandra Trese, η οποία θα κυνηγήσει τα βαμπίρ στα σκοτεινά σοκάκια της Manila. Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο φιλιππινέζικο κόμικ των Budjette Tan και Kajo Baldisimo. Δείτε την εναρκτήρια σκηνή:

Edens Zero: Το sci-fi manga που έγινε anime!

Με ένα επίσημο trailer το Netflix έδωσε μια χορταστική ματιά στο manga επιστημονικής φαντασίας. Ένα μοναχικό αγόρι με την ικανότητα να ελέγχει τη βαρύτητα ξεκινά μια επική περιπέτεια για να συναντήσει τη φημισμένη θεά του διαστήματος ονόματι "Mother". Πρεμιέρα στις 26 Αυγούστου.  

Το "Bright" με τον Will Smith γίνεται anime ταινία

Μια από τις πρώτες μεγάλες πρωτότυπες κινηματογραφικές παραγωγές του Netflix ήταν το Bright με τον Will Smith. Τώρα το Netflix επιστρέφει σε αυτόν τον κόσμο με το Bright: Samurai Soul, μια νέα anime ταινία σε σκηνοθεσία Kyohei Ishiguro. Σε αυτή θα δούμε τον Izo, έναν Ronin, και τον Raiden ένα Orc σε μια αποστολή να συνοδεύσουν ένα νεαρό Elf κορίτσι και το ραβδί της στον κόσμο των Elves στον Βορρά. 

Make My Day: Ή αλλιώς αν τo "The Thing" γινόταν anime 

Εμπνευσμένο από τον κλασικό '80s τρόμο, όπως αυτόν του The Thing, το Netflix ανακοίνωσε το Make My Day. Η νέα horror anime ταινία θα λαμβάνει χώρα σε έναν παγωμένο και χιονισμένο πλανήτη, όπου ξαφνικά κάτι μυστηριώδη τέρατα εμφανίζονται από τα έγκατά της και επιτίθενται στους αποίκους.