Δύο ταινίες της “Sailor Moon” έρχονται στο Netflix το καλοκαίρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Usagi σε νέες περιπέτειες!
28 Απριλίου 2021 08:24
Δύο ταινίες της “Sailor Moon” έρχονται στο Netflix το καλοκαίρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η νέα ταινία της "Sailor Moon" θα έρθει στην υπηρεσία μέσα στο καλοκαίρι. Ο λόγος γίνεται και για τα δύο μέρη του “Pretty Guardian Sailor Moon Eternal”, όπου κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό στην Ιαπωνία.

Αυτές οι ταινίες λένε μια νέα ιστορία της Usagi και της ChibiUsa που πολεμούν μια ομάδα που ονομάζεται Dead Moon Circus, η οποία θέλει να σκορπίσει εφιαλτικά πνεύματα σε όλο τον κόσμο για να αποκτήσει έναν θρυλικό ασημένιο κρύσταλλο και φυσικά να ελέγχει τη Γη. Έτσι, η Sailor Moon μαζί με την παρέα της είναι εκεί για να τους σταματήσει.

Αυτή η ταινία χωρίζεται σε δύο μέρη και είναι η συνέχεια του "Sailor Moon Crystal" anime που προβλήθηκε από το 2014 έως το 2016. Το Sailor Moon έκανε τεράστια επιτυχία ως manga το 1991 και στη συνέχεια κατέφθασε και ως anime σειρά που αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο (και στην Ελλάδα) με 200 επεισόδια από το 1992 έως το 1997.

Το Pretty Guardian Sailor Moon Eternal θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου αποκλειστικά στο Netflix. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το trailer ανακοίνωσης.