Netflix και Valve ανακοίνωσαν την 2η σεζόν του Dota: Dragon’s Blood (ΕΙΚΟΝΑ)

Βρίσκεται ήδη στα σκαριά λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της σειράς
20 Απριλίου 2021 08:49
Netflix και Valve ανακοίνωσαν την 2η σεζόν του Dota: Dragon’s Blood (ΕΙΚΟΝΑ)

Τι κι αν το Dota: Dragon’s Blood κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο στο Netflix; Η streaming υπηρεσία, αλλά και η Valve, φαίνεται πως έχουν μεγάλα σχέδια γι’ αυτό το project. Ο λόγος είναι γιατί ήδη ανακοινώθηκε επίσημα ότι η anime σειρά θα συνεχιστεί και για 2η σεζόν και ήδη βρίσκεται στα σκαριά το “Book 2”.

Η είδηση αυτή έρχεται απευθείας από το επίσημο Twitter account του Dota 2, όπου μαζί με την ανακοίνωση αυτή δημοσιεύτηκε και μία νέα αφίσα, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Η πλοκή της σειράς από το σύμπαν του Dota 2 αφηγείται την ιστορία του Davion, ο οποίος είναι αποφασισμένος να εξαλείψει κάθε μάστιγα από προσώπου γης. Μετά από συναντήσεις με έναν ισχυρό, αρχαίο δράκο καθώς και την ευγενή πριγκίπισσα Mirana σε μια μυστική αποστολή της, ο “Dragon Knight” θα έρθει με πολλές και δύσκολες καταστάσεις που ούτε καν ο ίδιος θα μπορούσε να φανταστεί.

Η 1η σεζόν υπάρχει διαθέσιμη από τις 25 Μαρτίου αποκλειστικά στο Netflix. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.