Teaser-μπουκιά για την anime ταινία του The Witcher που έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκεί όπου θα ξετυλιχθεί η ιστορία του μέντορα του Geralt
21 Δεκεμβρίου 2020 18:53
Teaser-μπουκιά για την anime ταινία του The Witcher που έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

To franchise του The Witcher έχει αρχίσει και ζεσταίνει τις μηχανές του τις τελευταίες μέρες, χάρις και το #Witchmas στα social media του Netflix, αλλά τώρα ήρθε ακόμη μια είδηση για τους fans. Από τον περασμένο Ιανουάριο γνωρίζουμε πως αναπτύσσεται μια anime ταινία στο σύμπαν του Andrzej Sapkowski και τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα teaser.

Και μάλιστα αρκετά λιτό αφού ο streamin κολοσσός θέλησε μόνο να αποκαλύψει το λογότυπο του The Witcher: Nightmare of the Wolf" στο οποίο θα διηγηθεί την ιστορία του Vesemir, ο οποίος είναι ο μέντορας του Geralt, και λογικά θα συνδεθούν τα γεγονότα με την αναμενόμενη εμφάνισή του στη 2η σεζόν του The Witcher. 

Σύμφωνα με μια σύντομη περιγραφή που είχε δώσει το Netflix ανέφερε:

"Πολύ καιρό πριν εκπαιδεύσει τον Geralt, ο Vesemir ξεκινάει το δικό του ταξίδι ως Γητευτής όταν ο μυστηριώδης Deglan τον κάνει δικό του χάρις το Lau of Surprise."

Πίσω από το "Nightmare of the Wolf" κρύβεται το κορεατικό Studio Mir, το οποίο στο παρελθόν έχει αναλάβει το animation του "Legend of Korra" αλλά και του Voltron: Legendary Defender για λογαριασμό του Netflix. To σενάριο της ανέλαβε ο Beau DeMayo που είχε αναλάβει το Episode 3 του Witcher, ενώ ως showrunner συναντάμε και εδώ την Lauren S. Hissrich. 

Παρά το γεγονός του τραυματισμού του Henry Cavill στο πλατό της 2ης σεζόν, ο οποίος έσπασε το πόδι του και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του, τα γυρίσματα συνεχίζονται όσο γίνεται χωρίς τον ίδιο. 

Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Witcher: Nightmare of the Wolf.