8 χρόνια μετά και η συνέχεια του Evangelion anime έχει επιτέλους τελική ημερομηνία 

Ενώ δημοσιεύτηκε και ένα ολοκαίνουργιο trailer

8 χρόνια μετά και η συνέχεια του Evangelion anime έχει επιτέλους τελική ημερομηνία

To Shin Evangelion Gekijoban, το οποίο έχει αγγλικό τίτλο Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time, απέκτησε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, η anime ταινία του Hideaki Anno προοριζόταν αρχικά για τον Ιούνιο του τρέχοντος έτος. Ωστόσο, ο κορονοϊός ήρθε να χαλάσει τα πλάνα του Studio Khara, το οποίο αναγκάστηκε να καθυστερήσει το project.

Τα καλά νέα είναι πως πλέον έχουμε επιτέλους τελική ημερομηνία κυκλοφορίας. Αναλυτικότερα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ολοκαίνουργιο trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, αποκαλύπτοντας πως η anime ταινία θα καταφθάσει στην Ιαπωνία στις 23 Ιανουαρίου του 2021. Η ημερομηνία πρεμιέρας για τη Δύση παραμένει άγνωστη.

Για την ιστορία, το Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time είναι η τέταρτη και τελευταία ταινία της Rebuild of Evangelion τετραλογίας που βασίζεται στη λατρεμένη anime σειρά Neon Genesis Evangelion. Το προηγούμενο κεφάλαιο, το Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo, είχε καταφθάσει το 2012, πράγμα που σημαίνει πως οι λάτρεις της σειράς περιμένουν επισήμως οκτώ χρόνια για τη συνέχεια της.

0 σχολια