Το νέο trailer της anime ταινίας του Demon Slayer σας προσκαλεί σε ένα τρένο…θανάτου!  

Οι δαιμονικές περιπέτειες συνεχίζονται

Το νέο trailer της anime ταινίας του Demon Slayer σας προσκαλεί σε ένα τρένο…θανάτου!

Το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba κατάφερε να αποκτήσει γιγαντιαία δημοτικότητα τόσο στην anime όσο και στην manga μορφή του. Η δαιμονική περιπέτεια του Tanjiro μπόρεσε σε λίγο χρονικό διάστημα να βρεθεί στην κορυφή, κοιτώντας κατάματα τους υπόλοιπους “shonen τιτάνες”. Eδώ και αρκετό χρονικό διάστημα γνωρίζαμε πως έχει ξεκινήσει η παραγωγή και μιας anime ταινίας που θα βάλει τους πρωταγωνιστές να αντιμετωπίσουν μία ακόμη δαιμονική οντότητα.

Αυτή η ταινία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα ονομάζεται Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen train και εδώ και λίγες ώρες τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ολόφρεσκο trailer. Σε αυτή οι θεατές θα δουν μία ξέφρενη περιπέτεια, καθώς ο Tanjiro και οι σύμμαχοί του θα επιβιβαστούν σε ένα τρένο θανάτου. Εκεί θα τους περιμένει ο Kizuki Enmu, ένας επικίνδυνος δαίμονας, ο οποίος θα βάλει τα δυνατά του για να βάλει τέλος στην ζωή του πρωταγωνιστή και της παρέας του.

Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας στις 16 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Ακολουθεί το σχετικό trailer.