Το νέο trailer της anime ταινίας του Demon Slayer σας προσκαλεί σε ένα τρένο…θανάτου!

Οι δαιμονικές περιπέτειες συνεχίζονται
05 Αυγούστου 2020 08:54
Το νέο trailer της anime ταινίας του Demon Slayer σας προσκαλεί σε ένα τρένο…θανάτου!

Το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba κατάφερε να αποκτήσει γιγαντιαία δημοτικότητα τόσο στην anime όσο και στην manga μορφή του. Η δαιμονική περιπέτεια του Tanjiro μπόρεσε σε λίγο χρονικό διάστημα να βρεθεί στην κορυφή, κοιτώντας κατάματα τους υπόλοιπους “shonen τιτάνες”. Eδώ και αρκετό χρονικό διάστημα γνωρίζαμε πως έχει ξεκινήσει η παραγωγή και μιας anime ταινίας που θα βάλει τους πρωταγωνιστές να αντιμετωπίσουν μία ακόμη δαιμονική οντότητα.

Αυτή η ταινία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα ονομάζεται Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen train και εδώ και λίγες ώρες τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ολόφρεσκο trailer. Σε αυτή οι θεατές θα δουν μία ξέφρενη περιπέτεια, καθώς ο Tanjiro και οι σύμμαχοί του θα επιβιβαστούν σε ένα τρένο θανάτου. Εκεί θα τους περιμένει ο Kizuki Enmu, ένας επικίνδυνος δαίμονας, ο οποίος θα βάλει τα δυνατά του για να βάλει τέλος στην ζωή του πρωταγωνιστή και της παρέας του.

Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας στις 16 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Ακολουθεί το σχετικό trailer.