Γεγονός η anime σειρά του Cyberpunk 2077 στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το πουθενά συστηνόμαστε στο CYBERPUNK: EDGERUNNERS
25 Ιουνίου 2020 21:08
Γεγονός η anime σειρά του Cyberpunk 2077 στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως το Cyberpunk 2077 δυστυχώς θα καθυστερήσει έτσι ώστε το στούντιο να παραδώσει στους fans την ποιότητα που πρέπει να έχει ένα τέτοιου βεληνεκούς παιχνίδι. Αυτή την φορά το στούντιο επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη που αφορά τους anime fans αλλά και την επέκταση αυτού του τεράστιου Cyberpunk σύμπαντος. Τι μπορεί να είναι αυτό; Η CD Projekt RED ανακοίνωσε πως θα μεταφέρει τον κόσμο του Cyberpunk σε μια anime τηλεοπτική σειρά μέσα από το -συνήθη ύποπτο- Netflix. Μέσω ενός αναλυτικού βίντεο μάθαμε πως η εταιρία θα εργαστεί με το Studio Trigger, ένα στούντιο πασίγνωστο στον anime χώρο μιας και έχει δώσει τα Kill la Kill, Little Witch Academia, SSSS.Gridman και πολλά ακόμη.

Η επίσημη ονομασία του anime θα είναι CYBERPUNK: EDGERUNNERS και το ίδιο το στούντιο υπόσχεται πως θα μπορούν να το απολαύσουν όχι μόνο οι παίκτες που θα ασχοληθούν με το παιχνίδι, αλλά και όσοι απλά λατρεύουν τα anime γενικότερα. Η πλοκή του επίσης, θα λαμβάνει χώρα μέσα στη Night City αλλα με διαφορετικούς χαρακτήρες και πλοκή από το παιχνίδι. Έτσι θα μάθουμε την ιστορία ενός ορφανού που ζει στους δρόμους και προσπαθεί να επιβιώσει στο τεχνολογικό χάος και την εμμονή για body modifications που έχουν οι κάτοικοι της πόλης. Χωρίς να έχει τίποτα να χάσει, επιλέγει να ζήσει και γίνεται Edgerunner, δηλαδή επικηρυγμένος μισθοφόρος, που είναι γνωστοί και ως cyberpunk. Συνεχίζοντας, η ομάδα πρόσθεσε πως η νέα σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Το CYBERPUNK: EDGERUNNERS έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του το 2022 στο Netflix. Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με τους συντελεστές να μιλούν για το όραμα της anime σειράς.