Μάθαμε πότε επιστρέφει η 3η σεζόν του My Teen Romantic Comedy SNAFU

Το στούντιο ανακοίνωσε τη νέα ημερομηνία
07 Μαΐου 2020 13:35
Μάθαμε πότε επιστρέφει η 3η σεζόν του My Teen Romantic Comedy SNAFU

Δυστυχώς, ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει σημαντικά όλες τις χώρες του πλανήτη, αναγκάζοντας τα κράτη να λάβουν εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την υγεία των πολιτών. Αυτά τα μέτρα όπως ήταν αναμενόμενο επηρέασαν τρομερά όλες τις βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης και της anime σκηνής. Γι' αυτό εξάλλου μεγάλες anime κυκλοφορίες, είτε πρόκειται για σειρές είτε για ταινίες, είδαν μικρές ή μεγάλες καθυστερήσεις.

Μιας και πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και η κατάσταση δείχνει να βελτιώνεται, διάφορα στούντιο ξεκίνησαν να μοιράζονται τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες ημερομηνίες πρεμιέρας των επερχόμενων anime τους. Μια από αυτές τις ανακοινώσεις αφορά την 3η σεζόν του My Teen Romantic Comedy SNAFU. Αρχικά ο νέος κύκλος του anime είχε προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στις ιαπωνικές τηλεοράσεις και τις αντίστοιχες streaming υπηρεσίες στις 9 Απριλίου, όμως, λόγω του κορωνοϊού αυτό δεν έγινε πραγματικότητα.

Τώρα το στούντιο ήρθε και με αυτοπεποίθηση ανακοίνωσε τη νέα ημερομηνία προβολής. Το anime, λοιπόν,  θα επιστρέψει στις οθόνες σας τον ερχόμενο Ιούλιο. Όταν μάθουμε ακριβώς την ημέρα θα σας ενημερώσουμε με νέα είδηση.