Η Sailor Moon επιστρέφει με ολοκαίνουρια anime ταινία και ζωντανεύει ξανά τα παιδικά σας χρόνια

Από το 1992 στο 2020
24 Απριλίου 2020 12:03
Η Sailor Moon επιστρέφει με ολοκαίνουρια anime ταινία και ζωντανεύει ξανά τα παιδικά σας χρόνια

Στη δεκαετία των 90s υπήρχαν ορισμένα anime που πραγματικά κέρδισαν την προσοχή μικρών και μεγάλων και κατάφεραν να γράψουν τη δική τους ιστορία, μένοντας μέχρι και σήμερα αξέχαστα. Μέσα, λοιπόν, σε αυτά τα ονόματα των 'τρανταχτών' anime συμπεριλαμβάνεται δίχως αμφιβολία και το Sailor Moon. Από το 1992 μέχρι και το 1997, η περιπέτεια της νεαρής χαράχθηκε βαθιά στις καρδιές των fans και ελέω της δημοτικότητάς της μπήκε άξια στα δημοφιλέστερα anime όλων των εποχών.

Είστε έτοιμοι, λοιπόν, για να νιώσετε ένα μεγάλο κύμα νοσταλγίας; Όπως καταλάβατε λογικά ήδη από τον τίτλο, η Sailor Moon θα επιστρέψει! Βέβαια, αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί μέσα από μία φρέσκια anime σειρά, αλλά αντιθέτως με μερικές anime ταινίες. Η πρώτη ιστορία που θα δούμε αποτελεί μέρος του Sailor Moon Eternal project που θα μας φέρει δύο anime ταινίες. Τα γεγονότα τους θα εξιστορούν το Dead Moon arc του manga. Για να σας γυρίσει ακόμη περισσότερα χρόνια πίσω, το στούντιο που είναι υπεύθυνο για την υλοποίηση της ταινίας δημοσίευσε και ένα μικρό teaser trailer «ντυμένο» με το opening theme που αγαπήσατε εκείνη την εποχή.

Η πρώτη ταινία του Sailor Moon Eternal θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας, ενώ το στούντιο δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία προβολή της δεύτερης anime ταινίας. Δείτε το νέο teaser trailer παρακάτω.