Αυτά είναι τα anime που επηρεάστηκαν από τον κορωνοϊό

Δείτε αναλυτικά τις σειρές και τις ταινίες που θα καθυστερήσουν
21 Απριλίου 2020 15:12
Αυτά είναι τα anime που επηρεάστηκαν από τον κορωνοϊό

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει πλήξει σημαντικά όλον τον πλανήτη, με σχεδόν όλα τα κράτη ανά τον κόσμο να λαμβάνουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έτσι ώστε να καταφέρουν να αποφύγουν τα χειρότερα και να κερδίσουν την μάχη ενάντια σε αυτόν τον αόρατο εχθρό. Όπως είναι λογικό, η καραντίνα έχει επηρεάσει και τις περισσότερες βιομηχανίες του κόσμου. Μέσα σε αυτές βρίσκεται φυσικά και η anime βιομηχανία. Ήδη τις προηγούμενες ημέρες σας ενημερώσαμε για αρκετές καθυστερήσεις από επερχόμενες anime ταινίες και σειρές λόγω της αδυναμίας των στούντιο να εργαστούν αποτελεσματικά.

Τώρα, η διάσημη anime streaming υπηρεσία Crunchyroll ανέβασε στην σελίδα της ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, το οποίο περιλαμβάνει αναλυτικά τη λίστα με όλα τα anime είτε πρόκειται για σειρές είτε για ταινίες που θα καθυστερήσουν εξαιτίας του ιού. Όχι μόνο αυτό, αλλά στο εν λόγω άρθρο πρόσθεσε μέχρι και τα events που δυστυχώς φέτος δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν, όπως για παράδειγμα το Japan Expo.

Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με τις anime σειρές και ταινίες που δεν θα προλάβουν την προγραμματισμένη ημερομηνία πρεμιέρας τους εξαιτίας του κορωνοϊού.

SHOWS: 

 

DUBS:

 

MOVIES: 

 

CONVENTIONS: