Ένα μεγάλο ταλέντο της anime και gaming σκηνής απεβίωσε

Απεβιώσε ο voice actor του Maes Hughes από το Fullmetal Alchemist
16 Απριλίου 2020 15:35
Ένα μεγάλο ταλέντο της anime και gaming σκηνής απεβίωσε

Το 2020 πέρα από νέες κυκλοφορίες και δημιουργήματα για την anime βιομηχανία έχει φέρει δτσηχώς και πολλούς θανάτους, αφού αρκετά διάσημα ταλέντα του anime χώρου έχουν φύγει από τη ζωή. Τώρα, για ακόμη μία φορά συννέφιασε η anime σκηνή, μιας και ένα μεγάλο όνομα της βιομηχανίας άφησε την τελευταία του πνοή. Ο voice actor Keiji Fujiwara απεβίωσε την Κυριακή 12 Απριλίου σε ηλικία 55 ετών. Ο ηθοποιός εδώ και μερικά χρόνια έδινε τον δικό του αγώνα ενάντια στον καρκίνο, όμως εν τέλει ηττήθηκε.

Από τον Αύγουστο του 2016 ο Fujiwara έκανε ένα διάλειμμα από την δουλειά του και πέρασε από αρκετές θεραπείες. Το 2017 επέστρεψε και πάλι για να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Keiji Fujiwara ενσάρκωσε διάφορους ρόλους στον τομέα των anime αλλά και των βιντεοπαιχνιδιών. Έχει αναλάβει ρόλους όπως τον Maes Hughes στο Fullmetal Alchemist, τον Leorio στο Hunter x Hunter, τον Axel στο Kingdom Hearts, τον Ardyn στο Final Fantasy XV, τον Reno στην ταινία του Final Fantasy VII: Advent Children και πολλούς ακόμη.

Σε κάτι τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι περιττά. Αντίο λοιπόν σε ένα μεγάλο ταλέντο της anime βιομηχανίας που έφερε στην ζωή τόσους λατρεμένους χαρακτήρες.