Ο νέος κύκλος του Sword Art Online: Alicization - War of Underworld καθυστερεί

Η πανδημία ανάγκασε το στούντιο να προβεί σε σκληρές αποφάσεις
14 Απριλίου 2020 15:11
Ο νέος κύκλος του Sword Art Online: Alicization - War of Underworld καθυστερεί

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει επηρεάσει όλες τις βιομηχανίες του κόσμου σε δραματικό βαθμό, με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων κυκλοφορίες ταινιών και σειρών να βλέπουν την ημερομηνία τους να μεταφέρεται για το μέλλον. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν σας μεταφέραμε σε σχετική είδηση πως όχι μόνο η 3η Fate/stay night: Heaven’s Feel έλαβε καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, αλλά καθυστέρηση είδε μάλιστα και η anime ταινία του Violet Evergarden.

Δυστυχώς τα άσχημα νέα περί καθυστερήσεων συνεχίζονται και αυτή την φορά αφορούν το Sword Art Online. Μέσα στο μήνα είχε προγραμματιστεί η προβολή για το δεύτερο και τελευταίο κομμάτι του anime με τίτλο “War of the Underworld”. Η κατάσταση με την πανδημία ανάγκασε τελικά το στούντιο να πάρει αυστηρά μέτρα, τα αποτελέσματα των οποίων ίσως δεν θα σας χαροποιήσουν και τόσο. Συγκεκριμένα, ο νέος κύκλος του anime έλαβε καθυστέρηση μέχρι και τον Ιούλιου του τρέχοντος έτους.

Το καλό είναι πως και εν μέσω πανδημίας, το στούντιο κατάφερε να μας δώσει την επόμενη ημερομηνία πρεμιέρας του anime και δεν το άφησε απλά στον «αέρα». Επομένως, κάντε λίγο ακόμη υπομονή μέχρι και τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού για το νέο κύκλο του Sword Art Online: Alicization - War of Underworld.