Η 3η anime ταινία του Fate/stay night: Heaven’s Feel καθυστερεί λόγω κορωνοϊού

Servants και Masters θα χρειαστεί να κάνουν λίγη περισσότερη υπομονή
11 Απριλίου 2020 14:18
Η 3η anime ταινία του Fate/stay night: Heaven’s Feel καθυστερεί λόγω κορωνοϊού

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό όλο τον πλανήτη, αναγκάζοντας μάλιστα τις κυβερνήσεις να προβούν στην δύσκολη, αλλά απαραίτητη, απαγόρευση κυκλοφορίας για την προστασία των πολιτών. Αυτή η πανδημία έχει επηρεάσει και ουκ ολίγες βιομηχανίες, μιας και πολλές καθυστερήσεις είδαμε και στις ταινίες της φετινής χρόνιας, αλλά και στα παιχνίδια. Όπως ήταν αναμενόμενο η κατάσταση επηρέασε και την anime βιομηχανία.

Όσοι λοιπόν περίμεναν με ανυπομονησία την έλευση του Fate/stay night: Heaven's Feel III. spring song's, της 3ης και τελευταίας anime ταινίας, καλό θα ήταν να συνεχίσουν να κάνουν υπομονή. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση το στούντιο, η ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας θα καθυστερήσει για ακόμη μία φορά, χωρίς να ενημερώνει τον κόσμο για το πότε επιτέλους θα κάνει το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους. Οι παραγωγοί δεν ξέχασαν να ζητήσουν συγνώμη από τους fans που περίμεναν το τελευταίο κομμάτι της τριλογίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη καθυστέρηση που δέχεται η anime ταινία. Κανονικά το Fate/stay night: Heaven's Feel III. spring song's είχε προγραμματιστεί να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 28 Μαρτίου 2020, όμως λίγο αργότερα ακυρώθηκε και μεταφέρθηκε για τις 25 Απριλίου. Όταν ανακοινωθεί εκ νέου η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας θα σας ενημερώσουμε σε σχετική είδηση.

Tags: