Το MARS RED θα μας δείξει πως κυνηγάμε σωστά βρικόλακες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα anime σειρά μας μεταφέρει σε ένα αιματοβαμμένο 1923
05 Μαρτίου 2020 18:13
Το MARS RED θα μας δείξει πως κυνηγάμε σωστά βρικόλακες (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτος 1923. Η ανθρωπότητα προσπαθεί όσο το δυνατόν περισσότερο να ευχαριστιέται την απλή καθημερινότητά της, όμως η ύπαρξη βρικολάκων κάνει την ζωή των ανθρώπων όχι μόνο δυσκολότερη, αλλά και επικίνδυνη. Ο αριθμός των βαμπίρ έχει αρχίσει να αυξάνεται δραματικά, ενώ ανακαλύπτεται μία τεχνητή πηγή αίματος που ονομάστηκε Ascra. Η Ιαπωνική Κυβέρνηση αναγκάζεται να λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και έτσι δημιούργησε τους “Code Zero”, μία στρατιωτική ομάδα με κύριο και μοναδικό στόχο την ανίχνευση και εξόντωση βρικολάκων.

Αυτή είναι μία μικρή περίληψη από τα γεγονότα που θα μας αφηγηθεί το MARS RED, μία νέα anime σειρά που βασίζεται σε ομώνυμα θεατρικά έργα. Το στούντιο που είναι υπεύθυνο για την υλοποίηση της anime μεταφοράς δημοσίευσε το πρώτο trailer για αυτό το οποίο μας συστήνει σε πολλά μέλη από την “Code Zero”, την στρατιωτική ομάδα που θα βάλει τέλος στους βρικόλακες.

Το μόνο αρνητικό είναι πως η πρεμιέρα του παραπάνω anime καθυστερεί αρκετά, μιας και έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο της το επόμενο έτος. Όπως και να έχει δείτε το παρακάτω trailer και πάρτε μία γεύση από το MARS RED.