Νέοι ήρωες και πληθώρα από modes στο νέο trailer του My Hero One’s Justice 2

Επιβεβαιώθηκαν οι Gang Orca, Seiji Shishikura, Camie Utsushimi και Kendo Rappa
18 Φεβρουαρίου 2020 19:15
Νέοι ήρωες και πληθώρα από modes στο νέο trailer του My Hero One’s Justice 2

Δυνατό έτος προβλέπεται το 2020 για τους anime fans όσον αφορά τα βιντεοπαιχνίδια. Μετά την έλευση του Dragon Ball Z: Kakarot, τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το My Hero One’s Justice 2, το νέο παιχνίδι της Bandai Namco που είναι βασισμένο στο δημοφιλές My Hero Academia. Η εταιρία τώρα έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουριο trailer για το παιχνίδι. Το νέο βίντεο επιβεβαιώνει μερικούς νέους χαρακτήρες που θα εμπλουτίσουν το ρόστερ μαχητών του. Αυτοί είναι οι Gang Orca, Seiji Shishikura, Camie Utsushimi και Kendo Rappa.

Εκτός των νέων χαρακτήρων, το εν λόγω βίντεο μας παρουσιάζει και τα διάφορα modes στα οποία ο παίκτης μπορεί να αναλώσει τον χρόνο του. Αναμενόμενα, από αυτά δεν απουσιάζουν τα κλασικά arcade και story, ενώ θα υπάρχει και το Mission Mode όπου οι παίκτες θα μπορούν να βρουν και να προσλάβουν περισσότερους ήρωες στην δική τους εταιρία και να αναλάβουν συγκεκριμένες αποστολές.

Το My Hero One’s Justice 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου παγκοσμίως για PS4, Xbox One, PC και τέλος, Nintendo Switch. Δείτε το νέο trailer παρακάτω.