Τεράστιες αλλαγές για το Dragon Ball FighterZ – Ανακοινώθηκε η 3η σεζόν

Και έρχεται γεμάτη περιεχόμενο και πολλές αλλαγές
11 Φεβρουαρίου 2020 15:14
Τεράστιες αλλαγές για το Dragon Ball FighterZ – Ανακοινώθηκε η 3η σεζόν

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Bandai Namco διεξήγαγε το Dragonball FighterZ World Finals , ένα μεγάλο τουρνουά που έλαβε χώρα στο Παρίσι. Πέρα από έντονες μάχες με τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού, η εταιρία έκρυβε και μερικές εκπλήξεις για το δημοφιλές 2D anime fighting παιχνίδι της. Αρχικά, ανακοινώθηκε η 3η σεζόν με ένα πολύ όμορφο trailer. Τι φέρνει όμως αυτή και πως μπορεί να κάνει το παιχνίδι καλύτερο;

Αρχικά στο ρόστερ των μαχητών θα προστεθούν πέντε νέοι χαρακτήρες εκ των οποίων αποκαλύφθηκαν ήδη οι δύο. Πρώτα έχουμε τον Ultra Instinct Goku (κυκλοφορεί την άνοιξη του 2020) που όσοι παρακολουθήσατε το Dragon Ball Super πρόκειται για την τελευταία και δυνατότερη μορφή του Goku έως τώρα. Η δεύτερη προσθήκη είναι η Kefla, η οποία μάλιστα θα διατεθεί από τις 28 Φεβρουαρίου και έρχεται γεμάτη όρεξη για μάχη με μοναδικές ικανότητες.

Πέρα από τους χαρακτήρες, η εταιρία άφησε στο τέλος τα σημαντικότερα. Η Bandai Namco, έρχεται να αλλάξει ριζικά το παιχνίδι και να ακούσει τις ευχές των fans. Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού θα δουν μεγάλες αλλαγές και πρώτα απ' όλα τα assists. Κάθε χαρακτήρας του cast μπορούσε να έχει ένα και μοναδικό assist, όμως, αυτό τώρα θα αλλάξει και πλέον οι παίκτες θα μπορούν να επιλέγουν περισσότερα assists και ποια ακριβώς επιθυμούν ανάλογα με τους χαρακτήρες που θέλουν να ενσωματώσουν στην ομάδα τους.

Στο μέλλον η ομάδα ανάπτυξης θα μιλήσει ακόμη περισσότερο για τις αλλαγές που θέλει να ενσωματώσει στο Dragon Ball FighterZ. Δείτε τα εν λόγω βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.