Έκπληξη, το The Witcher γίνεται… anime!

Νέα anime ταινία ετοιμάζει το Netflix
23 Ιανουαρίου 2020 16:22
Έκπληξη, το The Witcher γίνεται… anime!

Μία γιγάντια επιτυχία κατάφερε να δει η live-action σειρά του Witcher στο Netflix. Η μεταφορά της περιπέτειας του Λευκού Λύκου στη μικρή οθόνη φαίνεται πως αγαπήθηκε από αρκετούς. Με τη δεύτερη σεζόν να έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο της το 2021, ίσως δε χρειαστεί τελικά να κάνετε τόση υπομονή για δείτε και πάλι τον Geralt στο προσκήνιο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του io9 επιβεβαιώθηκε πως το Netflix αναπτύσσει μία anime ταινία για το franchise. Η ονομασία της θα είναι The Witcher: Nightmare of the Wolf και θα επεκτείνει ακόμη περισσότερο τον κόσμο της σειράς.

Η ταινία θα εξερευνά “μία νέα απειλή της ηπείρου”. Το Nightmare of the Wolf θα έχει από πίσω του την Lauren Schimidt Hissrich, τη δημιουργό της σειράς του Netflix, ενώ τη γραφή του θα αναλάβει ο Beau DeMayo, ο ίδιος που έγραψε και το σενάριο της live-action σειράς. Το animation θα αναλάβει το Studio Mir (The Legend of Korra και Voltron: Legendary Defender).

Άγνωστο παραμένει το γεγονός για το αν ο Henry Cavill, Anya Chalotra και οι υπόλοιποι θα είναι οι φωνές πίσω από τους χαρακτήρες της anime ταινίας.