Η επόμενη Pokémon anime ταινία αποκαλύφθηκε – Μην χάσετε το πρώτο trailer

Νέες περιπέτειες για τον Ash και τον Pikachu
10 Ιανουαρίου 2020 14:32
Η επόμενη Pokémon anime ταινία αποκαλύφθηκε – Μην χάσετε το πρώτο trailer

Άλλη μια είδηση που θα ενθουσιάσει τους Pokémon fans ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, μετά το πρόσφατο Nintendo Direct που μάθαμε μπόλικες λεπτομέρειες για το μέλλον της gaming πλευράς του franchise, τώρα σειρά έχει η anime σκηνή, καθώς αποκαλύφθηκε η επόμενη Pokémon ταινία. Αυτή "βαφτίστηκε" ως Pokémon Coco και εκτός της ονομασίας της, το στούντιο που είναι υπεύθυνο για αυτή δημοσίευσε και το πρώτο teaser trailer. Σε αυτό βλέπουμε ένα μυστηριώδες παιδί να ζει μέσα στη ζούγκλα, ενώ για λίγα δευτερόλεπτα βλέπουμε και τον Ash μαζί με τον Pikachu.

Αυτό που ίσως χαροποιήσει ιδιαίτερα την κοινότητα είναι πως σε σύγκριση με την προηγούμενη anime ταινία του franchise που το στούντιο χρησιμοποίησε την 3D τεχνολογία στους χαρακτήρες, αυτή την φορά βλέπουμε "επιστροφή στα βασικά", μιας και ο πρωταγωνιστής και το πιστό του Pokémon είναι σκιτσαρισμένοι σε 2D animation.

Το Pokémon Coco θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας στις 10 Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Φυσικά, αργότερα θα γίνει διαθέσιμη και στις αντίστοιχες anime streaming υπηρεσίες.