Το Fate μάλλον απέκτησε νέο anime – Και το πρώτο του trailer είναι καταιγιστικό

Νέοι servants, νέες περιπέτειες
08 Ιανουαρίου 2020 14:47
Το Fate μάλλον απέκτησε νέο anime – Και το πρώτο του trailer είναι καταιγιστικό

Η σειρά Fate έχει σημειώσει μία τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια, με δημιουργήματα σε πολλά μέσα ψυχαγωγίας, όπως anime, manga, νουβέλες και βιντεοπαιχνίδια. Σειρές όπως τα Fate/Stay Night, Fate/Zero, Fate/Grand Order και πολλά ακόμη spin-offs προσφέρουν στον θεατή ένα διαφορετικό ταξίδι για την μάχη απόκτησης του καταραμένου δισκοπότηρου. Τώρα, μάλλον μία νέα σειρά θα προστεθεί σε αυτή τη λίστα.

Αυτό είναι το Fate/Strange Fake, μία νουβέλα η οποία πιθανότατα θα δει και μία anime μεταφορά. Η λέξη “πιθανότατα” στην παραπάνω πρόταση ενσωματώθηκε διότι το στούντιο A-1 Pictures δημιούργησε ένα πρώτο trailer για το Fate/Strange Fake, όχι όμως για να ανακοινώσει μία νέα σειρά, αλλά για να μας δείξει πως θα μπορούσε να είναι το παραπάνω spin-off αν γίνει anime.

Αν έχετε δει έστω και λίγο Fate δεν χρειάζεται να σας περιγράψουμε το αποτέλεσμα. Δείτε το παρακάτω βίντεο και πάρτε μία γεύση από το πρώτο trailer του Fate/Strange Fake που μάλλον θα είναι η επόμενη anime μεταφορά πάνω στο δημοφιλές σύμπαν.

Tags: