To Pokémon: Twilight Wings είναι η anime σειρά που περιμένατε

Και θα εξερευνεί την Galar περιοχή των Pokémon Sword/Shield
16 Δεκεμβρίου 2019 15:08
To Pokémon: Twilight Wings είναι η anime σειρά που περιμένατε

Οι Pokémon fans περνούν αναμφίβολα μία πολύ δυνατή χρονιά μιας και φέτος είδαν νέα παιχνίδια στην αγαπημένη τους σειρά και τώρα, όπως όλα δείχνουν, θα δουν και ένα νέο anime. Σε λίγο καιρό, το ντεμπούτο του θα κάνει ένα νέο Pokémon anime του οποίου τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα στην περιοχή Galar των Pokémon Sword/Shield. Η νέα σειρά θα έρθει με την ονομασία Pokémon: Twilight Wings και όπως ανακοινώθηκε και στην επίσημη σελίδα της θα αποτελείται από επτά επεισόδια με διάρκεια πέντε λεπτά το κάθε ένα.

Το σόου θα παρουσιάσει λεπτομερώς τα όνειρα των κατοίκων της Galar, τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τις συγκρούσεις που πρέπει να ξεπεράσουν.

Το animation της σειράς θα αναλάβει το Studio Colorido που πρόσφατα εργάστηκε στο Penguin Highway. Τέλος, ανακοινώθηκε και η ημερομηνία πρεμιέρας του πρώτου επεισοδίου του Pokémon: Twilight Wings. Στις 15 Ιανουαρίου 2020 συντονιστείτε στο επίσημο κανάλι των Pokémon και απολαύστε ένα νέο ταξίδι γεμάτο νέα Pokémon και φυσικά νέες περιπέτειες.

Tags: