Castlevania: Μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας της 3ης σεζόν…μάλλον

Η “πατάτα” του Σκανδιναβικού
27 Νοεμβρίου 2019 10:05
Castlevania: Μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας της 3ης σεζόν…μάλλον

Η anime μεταφορά του Castlevania έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία μέχρι τώρα, μιας και η ιστορία του Δράκουλα άφησε ευχαριστημένους και τους λάτρεις των παλαιών παιχνιδιών, αλλά και όσους έψαχναν ένα ενδιαφέρον anime με βρυκόλακες. Η παραγωγή του τρίτου κύκλου έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό και το μόνο που έχει απομείνει είναι να μάθουμε επιτέλους την ημερομηνία που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix, κάτι το οποίο αποκαλύφθηκε… σχεδόν.

Συγκεκριμένα, ο Twitter λογαριασμός του Σκανδιναβικού Netflix ήθελε να μας δείξει το πόσο πλούσια είναι η υπηρεσία και μάλλον καταλάθος αποκάλυψε κάτι που δεν έπρεπε, την ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η σεζόν του Castlevania. Σύμφωνα με το tweet, το ταξίδι των βρυκολάκων θα επιστρέψει και πάλι την 1η Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη ημερομηνία ισχύει και για την Ελλάδα ή μόνο για το Netflix των Σκανδιναβικών χωρών.

Το ένοχο tweet δεν πρόλαβε να μείνει και πολύ στον αέρα, όμως παρακάτω θα βρείτε μία φωτογραφία από αυτό για να δείτε και μόνοι σας την…”γκάφα” του Netflix.