One Piece: Pirate Warriors 4 | Trailer που δεν πρέπει να χάσει κανένας fan του anime

Ενώ αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του
26 Νοεμβρίου 2019 16:13
One Piece: Pirate Warriors 4 | Trailer που δεν πρέπει να χάσει κανένας fan του anime

Όσοι είστε fans του τρομερά δημοφιλούς One Piece, τότε σίγουρα δεν σας πέρασε απαρατήρητο το One Piece: Pirate Warriors 4, το νέο κεφάλαιο στην gaming σειρά όπου θα βάλει τον Luffy και τους υπόλοιπους πειρατές-φίλους του, σε νέες περιπέτειες. Μιας και η ανάπτυξη του παιχνιδιού φτάνει στα τελευταία στάδια, η Bandai Namco δημοσίευσε ένα νέο trailer για αυτό. Το νέο βίντεο εκτός από διάφορα νέα στιγμιότυπα από τους αντιπάλους που θα πολεμήσει ο πρωταγωνιστής φέρνει κάτι πολύ σημαντικό.

Αυτό είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Σύμφωνα λοιπόν με την Bandai Namco, το One Piece: Pirate Warriors 4 αναμένεται να βρίσκεται διαθέσιμο στα ράφια των καταστημάτων στις 27 Μαρτίου 2020 για PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Επίσης, η εταιρία αποκάλυψε και την συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού, μαζί με τα μπόνους προ-παραγγελίας. Όσοι κάνετε pre-order τον τίτλο, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε νωρίτερα τα αδέρφια Vinsmoke (Ichiji, Niji and Yonji), μαζί με δύο αποκλειστικά κοστούμια που θα αποκαλυφθούν αργότερα. Τώρα, όσον αφορά την συλλεκτική αυτή έρχεται με την ονομασία “Kaido Edition”.

Όπως βλέπετε και παραπάνω, εκτός του παιχνιδιού και το συλλεκτικό κουτί, ο παίκτης μπορεί να αποκτήσει ένα τρομερά λεπτομερές αγαλματίδιο ύψους 30 εκατοστών. Το μόνο που δεν αποκάλυψε -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- η εταιρία είναι δυστυχώς η τιμή της. Μέχρι τότε δείτε το παρακάτω trailer και πάρτε μία γεύση από το One Piece: Pirate Warriors 4.