Μάλλον μάθαμε πότε θα τελειώσει το One Piece

Ο δημιουργός του δημοφιλούς manga/anime ενημερώνει
15 Νοεμβρίου 2019 13:31
Μάλλον μάθαμε πότε θα τελειώσει το One Piece

Το One Piece αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα shonen anime/manga μιας και από το 1997 μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να ταξιδεύει τους θεατές σε ένα μοναδικό πειρατικό ταξίδι. Ένα ταξίδι που όπως φαίνεται σιγά-σιγά μάλλον θα φτάσει προς το τέλος του. Πρόσφατα, το Oricon News δημοσίευσε μία συνέντευξη με έναν από τους συντάκτες του δημοφιλούς manga/anime. Έναν άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα στο πλευρό του Eiichiro Oda και γνωρίζει περισσότερα για αυτό από κάθε άνθρωπο εκεί έξω. Μέσα από αυτή την συνέντευξη αποκαλύφθηκε ένα τεράστιο μυστικό που σίγουρα κανείς δεν περίμενε.

Ο Oda είπε στον συντάκτη του να ενημερώσει τον κόσμο πως το ταξίδι για το τέλος του One Piece μάλλον ξεκίνησε. Όχι μόνο ξεκίνησε, αλλά θα έχει διάρκεια πέντε χρόνια. Αυτό σημαίνει πως οι πειρατικές περιπέτειες του Luffy και της παρέας του σε διάστημα πέντε χρόνων μάλλον θα φτάσουν στο τέλος τους. Κλείνοντας, ο συντάκτης παρότρυνε τους fans να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την σειρά.

Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται απίστευτο, όμως δεν παύει να είναι αληθινό. Όλα τα καλά κάποια στιγμή τελειώνουν και σίγουρα μέσα σε αυτά βρίσκεται και το One Piece. Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα πως ο δημιουργός μέσα σε πέντε χρόνια να αλλάξει γνώμη και να συνεχίσει την ιστορία των πειρατών. Μόνο ο χρόνος θα δείξει.