Η anime ταινία του Free! δυστυχώς καθυστερεί

Η ποιότητα χρειάζεται και θυσίες
13 Νοεμβρίου 2019 11:48
Η anime ταινία του Free! δυστυχώς καθυστερεί

Όσοι απολαμβάνουν να παρακολουθούν anime του sports genre, τότε σίγουρα απαρατήρητο δεν θα έχει περάσει από τα μάτια τους το Free! - Iwatobi Swim Club. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Free! ακολουθεί την καθημερινότητα από ένα γκρουπ μαθητών που προσπαθούν σκληρά να αναβιώσουν την λέσχη κολύμβησης του σχολείου τους. Το εν λόγω anime έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του το 2013, όμως, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ξέρουμε πως το στούντιο ετοιμάζει μία μεγάλη anime ταινία της οποίας η πρεμιέρας είχε προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2020.

Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι τώρα. Τα σχέδια όμως άλλαξαν και δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Σε δημοσίευση στην επίσημη σελίδα του anime, το στούντιο αποκάλυψε πως η πρεμιέρα της ταινίας θα καθυστερήσει χωρίς μάλιστα να μας δώσει ένα νέο παράθυρο προβολής. Ο λόγος είναι πως μετά από “ειδικές περιστάσεις”, η δημιουργική ομάδα "εργάζεται σκληρά για να εξασφαλίσει πως η ταινία θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των fans".

Μετά την παραπάνω επίσημη ανακοίνωση, όσοι περιμένατε με ανυπομονησία την anime ταινία του Free! τότε δυστυχώς θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερη υπομονή.

Tags: