Gods & Heroes: Το Netflix κάνει την ελληνική μυθολογία anime σειρά

Από το στούντιο που μας χάρισε το Castlevania
13 Μαρτίου 2019 10:45
Gods & Heroes: Το Netflix κάνει την ελληνική μυθολογία anime σειρά

Έχοντας ανακοινώσει μια πλειάδα νέων anime, το Netflix δεν σταματά και ανακοινώνει ακόμη ένα στο ολοένα μεγαλύτερο ρόστερ σειρών του. Αυτή τη φορά όμως έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς ανακοίνωσε το Gods & Heroes. Πρόκειται για την πρώτη anime σειρά της υπηρεσίας από τους Charley και Vlas Parlapanides (Death Note, Immortals) και το στούντιο πίσω από το εικαστικό του Castlevania στο Netflix, το Powerhouse Animation. 

Μάλιστα, η σελίδα NX on Netflix, που είναι αφιερωμένη σε τέτοιες ανακοινώσεις αλλά και την pop κουλτούρα, αποκαλύπτει πως η πρώτη σεζόν θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια, καθώς και την πλοκή της. Αυτή θα αφορά έναν νεαρό, ο οποίος ανακαλύπτει πως όχι μόνο είναι ο νοθός γιος του Δία αλλά και πως έχει την εντολή να σώσει τον Παράδεισο και την Κόλαση. 

 

Σα να μην έφτανε το τρελό σενάριο η σειρά θα έχει και ένα voice cast με δυνατά ονόματα όπως οι: Jason O'Mara (Agents of SHIELD, Man in the High Castle), Jessica Henwick (Iron Fist), Claudia Christian (Babylon 5) και ο δικός μας Elias Toufexis με ρόλους σε δεκάδες βιντεοπαιχνίδια και σειρές, αλλα κυρίως γνωστός ως Adam Jensen των "Deus Ex".

Η εν λόγω ανακοίνωση έρχεται να προστεθεί στο deal που υπέγραψε το Netflix με τρία ιαπωνικά anime studios, τα Anima, Sublimation και David Production για την παραγωγή τριών πρωτότυπων anime σειρών. Η μία εξ αυτών θα είναι το Altered Carbon: Resleeved βασισμένη στην ομώνυμη live action σειρά που ετοιμάζεται για τη 2η σεζόν της. 

Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία πρεμιέρας για το Gods & Heroes

Tags: