Bleach: Η καλύτερη live-action ταινία της δεκαετίας;

Ιάπωνας κριτικός έμεινε τρομερά εντυπωσιασμένος
08 Μαΐου 2018 13:41
Bleach: Η καλύτερη live-action ταινία της δεκαετίας;

Λίγοι μήνες έχουν απομείνει για την πρεμιέρα της live-action ταινίας του Bleach. Μετά το προηγούμενο trailer που προκάλεσε μικτές αντιδράσεις στην anime κοινότητα όχι μόνο για το πόσο πιστό θα παραμείνει στο anime/manga, αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα, ένας κριτικός έρχεται να τραβήξει τα βλέμματα με μία δημοσίευση του. Ο Fujimoto Yousuke είδε ένα preview της επερχόμενης ταινίας και δεν έμεινε απλά ικανοποιημένος, αλλά μάλιστα, το λάτρεψε και πιστεύει πως είναι η καλύτερη live-action ταινία της δεκαετίας. Πιο αναλυτικά:

Παρεμπιπτόντως, είδα το preview του Bleach και ήταν φοβερό. Ο σκηνοθέτης Shinsuke Sato και ο σκηνοθέτης δράσης Yuji Shimomura δούλεψαν σκληρά και φάνηκε. Ο τρόπος με τον οποίο η ταινία χρησιμοποιεί το CG και την δράση είναι πολύ έξυπνος. Μπορείτε να είναι μία από τις καλύτερες live-action ταινίες της δεκαετίας. Χρησιμοποιεί τα κοστούμια του anime χωρίς να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είναι cosplay και αυτό είναι φοβερό. Είμαι εντυπωσιασμένος.

Αυτά είχε να πει ο κριτικός σχετικά με την live-action μεταφορά του Bleach. Το αν ισχύει ή όχι είναι κάτι που θα μάθουμε όταν η ταινία κάνει το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους (20 Ιουλίου στην Ιαπωνία).

Tags: