Ο Del Toro θέλει να αναλάβει μία Live-Action σειρά του Monster

Ο νικητής των Oscars και το κρυφό όνειρο του
06 Μαρτίου 2018 14:41
Ο Del Toro θέλει να αναλάβει μία Live-Action σειρά του Monster

Οι live-action σειρές και ταινίες βασισμένες σε anime είναι κάτι που έχουν καταφέρει να διχάσουν την anime κοινότητα, καθώς τις περισσότερες φορές, οι μεταφορές είναι πρόχειρες και δεν βαδίζουν στα χνάρια των manga. Φυσικά, αυτό διαφέρει και αναλόγα με τον σκηνοθέτη που θα αναλάβει το δύσκολο έργο. Ένα τέτοιο όνειρο φαίνεται να έχει και ο Guillermo Del Toro, ο φετινός νικητής των Oscars με το "The Shape of Water". Στο παρελθόν, ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει πόσο δύσκολο είναι να πάρει κάποιος την έγκριση ενός δικτύου για να υλοποιήσει μία live-action μεταφορά από anime, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως θα ήθελε κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνει κάτι αντίστοιχο για το Monster, το διάσημο anime/manga του Naoki Urasawa.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Στο παρελθόν, ο Del Toro προσπάθησε να ξεκινήσει την live-action μεταφορά του Monster πηγαίνοντας την πρότασή του στο HBO, το οποίο τελικά την απέρριψε. Ο σκηνοθέτης είχε μάλιστα γράψει ήδη και μερικά επεισόδια, που τελικά αυτά δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Πλέον, ίσως τα πράγματα αλλάξουν τροπή, καθώς η νίκη του στα Oscars πιθανότατα να "ανοίξει περισσότερες πόρτες", τουλάχιστον στον τομέα των live-action μεταφορών.

Εσείς τι πιστεύετε; Θα θέλατε να δείτε μία live-action μεταφορά του Monster από τον διάσημο Guillermo Del Toro; Πείτε μας στα σχόλια.