Το Sword Art Online γίνεται και αυτό live-action σειρά

Και η παραγωγή υπόσχεται πως δεν θα χάσει την Ιαπωνική της προέλευση
14 Φεβρουαρίου 2018 15:27
Το Sword Art Online γίνεται και αυτό live-action σειρά

Οι live-action ταινίες και σειρές βασισμένες σε anime, όχι μόνο δεν έχουν σταματημό, αλλά μάλιστα συνεχίζουν να αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς. Στο "μίξερ" των live-action φαίνεται πως μπήκε και το Sword Art Online καθώς το Netflix ετοιμάζει ήδη μία σειρά βασισμένη στο δημοφιλές anime. Μιλώντας στο Collider, η σεναριογράφος και παραγωγός Laeta Kalogridis γνωστοποίησε πως τα δικαιώματα για μία τηλεοπτική σειρά για το Sword Art Online του Kawahara Reki πουλήθηκαν στο Netflix.

H Kalogridis που είναι γνωστή για δουλειές της όπως τα Shutter Island, Avatar και Terminator Genisys, δεν έχει αναλάβει μόνο την γραφή του σεναρίου αλλά είναι επίσης και executive producer. Επειδή πολλές φορές σε κάτι τέτοιες αποφάσεις η κοινότητα των anime φοβάται το αποτέλεσμα όπως και επίσης την επιλογή των πρωταγωνιστών, η σεναριογράφος τόνισε πως η Asuna και o Kirito θα είναι ασιατικής καταγωγής και πως η ιστορία δεν θα χάσει την Ιαπωνική της προέλευση.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε και το πρώτο trailer από την live-action σειρά του Sword Art Online. Εσάς ποιες είναι οι σκέψεις σας πάνω σε αυτό; Πείτε μας στα σχόλια.