Γεγονός η συνέχεια του Batman Ninja

Έρχεται νέο CG!
30 Μαΐου 2024 20:31
Γεγονός η συνέχεια του Batman Ninja

Η Warner Bros. Japan μόλις ανακοίνωσε τη συνέχεια του Batman Ninja! Ναι, το CG του 2018 θα λάβει sequel που θα ονομάζεται Batman Ninja vs. Yakuza League.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Koichi Yamadera, που έδωσε τη φωνή του στον Batman της προηγούμενης ταινίας θα επιστρέψει και στο sequel. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Batman Ninja λάμβανε χώρα σε μία διαφορετική Gotham με ιαπωνικό στιλ, όπου ο Σκοτεινός Ιππότης μαζί με τους “φίλους του” προσπάθησε να βάλει τέλος στα σχέδια του Joker.

Πιο συγκεκριμένα, στην ταινία του 2018 οι Batman, Joker, Harley Quinn, Robin και διάφοροι ακόμη χαρακτήρες μεταφέρονται καταλάθος στην μεσαιωνική Ιαπωνία. Εκεί, ο ήρωας θα χρησιμοποιεί πολεμικές τέχνες, χωρίς την βοήθεια της τεχνολογίας, με σκοπό να σταματήσει ένα σατανικό σχέδιο του Joker.

Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το Batman Ninja vs. Yakuza League, έγινε γνωστό ότι ο Kamikaze Douga, που ήταν animator στο Batman Ninja, αλλά και στο JoJo’s Bizarre Adventure θα εργαστεί και στο sequel.

Επίσης, ακόμη δεν έγινε γνωστό αν θα εμφανιστούν όλοι οι χαρακτήρες της προηγούμενης ταινίας, αλλά ούτε αν θα είναι ίδιο το υπόλοιπο cast. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε μία εικόνα από το Batman Ninja vs. Yakuza League.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο project θα ανακοινωθούν στις 4 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του Anime Expo 2024. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: