One Punch Man: Επιτέλους κυκλοφόρησε το trailer για την 3η σεζόν!

Οι fans περίμαν καιρό για να δουν κάτι
29 Φεβρουαρίου 2024 22:08
One Punch Man: Επιτέλους κυκλοφόρησε το trailer για την 3η σεζόν!

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που μάθαμε ότι το One Punch Man θα επιστρέψει με την 3η σεζόν και ενώ η παραγωγή του είχε ξεκινήσει το 2022, δεν είχε αποκαλυφθεί τίποτα μέχρι σήμερα. Αυτό έρχεται τώρα να αλλάξει, καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer, αλλά και η επίσημη αφίσα της συνέχειας, που ανεβάζουν το hype στα ύψη. 

Το trailer εστιάζουν στον Garou (αν και έχει και κάποιες εκπλήξεις), τον άνθρωπο-τέρας που πάρθηκε από την Monster Association και πλέον έχει τις πραγματικές του δυνάμεις. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το animation θα αναλάβει για ακόμη μια φορά το J.C. Staff, το πασίγνωστο anime στούντιο που είχε δουλέψει και στον προηγούμενο κύκλο του δημοφιλούς anime. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη σεζόν του One Punch Man ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2019, αλλά οι fans είχαν αρκετά παράπονα. Παρόλα αυτά, οι fans είναι ενθουσιασμένοι, γιατί η 3η σεζόν αναμένεται να προσαρμόσει ένα από τα καλύτερα story arcs του manga. Συγκεκριμένα, η αρχική σεζόν είχε ασχοληθεί με περίπου τα 41 πρώτα κεφάλαια του manga, με τη δεύτερη σεζόν να μεταφέρει περίπου 43 κεφάλαια. Αν λάβουμε υπόψη τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από το manga, το πιθανότερο είναι πως η τρίτη σεζόν θα καταπιαστεί με το κεφάλαιο 138. 

Δείτε την επίσημη αφίσα του One Punch Man 3: 

 

Η 3η σεζόν του One Punch Man βρίσκεται στα σκαριά. Δείτε το πρώτο trailer του δημοφιλούς anime μέσα από τον player που ακολουθεί.