Marvel's What If?: Πάρτε μια πρώτη γεύση από την 3η σεζόν και την τρέλα του Multiverse

Αρκετά έτοιμος δείχνει ο 3ος κύκλος από τώρα
23 Ιανουαρίου 2024 01:39
Marvel's What If?: Πάρτε μια πρώτη γεύση από την 3η σεζόν και την τρέλα του Multiverse

Οι fans της Marvel και του MCU φαίνεται να έχουν αγκαλιάσει την alternate reality σειρά "What If...?" που παρουσιάζει σε -σχεδόν- αυτοτελή επεισόδια μερικά από τα πιο τρελά spinoff σενάρια με πρωταγωνιστές του πιο διάσημους -και μη- ήρωές της. 

Ωστόσο, η 2η σεζόν δεν έλαβε την ίδια καθολική αποδοχή από τους fans -και δικαίως- καθώς συνολικά ήταν κατώτερη της 1ης ολοκληρωτικά ευφάνταστης σεζόν. Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το φινάλε της 2ης σεζόν του Marvel's What If, η Disney και η Marvel Studios έδωσαν μια πρώτη ματιά στο τι θα περιμένουν οι fans από τον 3ο κύκλο. 

Για αυτόν τον λόγο κυκλοφόρησαν στον επίσημο λογαριασμό της Marvel Studios, τα πρώτα στιγμιότυπα από την 3η σεζόν του Marvel's What If...?, τα οποία αποκαλύπτουν μερικά από τα τρελά Multiverse σκηνικά. 

Φαίνεται πως οι τέσσερις αυτές φωτογραφίες προέρχονται από δύο ξεχωριστά επεισόδια της 3ης σεζόν όπου στο ένα θα δούμε τον Sam Wilson (Anthony Mackie) ως Captain America και την Monica Rambeau/ Spectrum της Teyonnah Paris για πρώτη φορά σε animated μορφή, ενώ μπαίνουν κιόλας σε mecha anime στολές που θυμίζουν κάτι από "Gundam" και Pacific Rim. Στο άλλο φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστούν οι Red Guardian και Winter Soldier των Sebastian Stan και David Harbour

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από την 3η σεζόν του What If?

Παρά το γεγονός ότι ήδη έχουμε μερικά απτά δείγματα της 3ης σεζόν του What If? και φαίνεται αρκετά έτοιμη να βγει μέσα στο 2024, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους συντελεστές της. 

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες είχε δοθεί μια πρώτη σκηνή από ένα επεισόδιο της 3ης σεζόν, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι Red Guardian, Bucky Barnes και Bill Foster (Laurence Fishburne).