Η 3η σεζόν του Jujutsu Kaisen είναι γεγονός και “ρίχνει” το ίντερνετ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος
30 Δεκεμβρίου 2023 00:49
Η 3η σεζόν του Jujutsu Kaisen είναι γεγονός και “ρίχνει” το ίντερνετ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 2η σεζόν του πασίγνωστου και πολύ επιτυχημένου anime, Jujutsu Kaisen, ολοκληρώθηκε με το 23ο επεισόδιο, πριν από δύο εικοσιτετράωρα στην Ιαπωνία, και μόλις έγινε γνωστό ότι το anime θα συνεχιστεί.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει η πολυπόθητη 3η σεζόν του anime, αλλά έγινε γνωστό από τα MAPPA Studios ότι θα διαδραματίζεται στο Cullin Game arc. Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου, όπου η επίσημη σελίδα του anime στο X δημοσίευσε ένα νέο βίντεο για να ψήσει τους θαυμαστές από όλο τον κόσμο.

Το φινάλε της 2ης σεζόν έβαλε τέλος στο Shibuya Incident arc και πλέον οι fans θα πρέπει να περιμένουν μια νέα ιστορία και ένα ολοκαίνουργιο arc, από το οποίο μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση παρακάτω.

Το “tweet” των MAPPA Studios έγινε viral τις τελευταίες ώρες στο X με πάνω από 176.000 likes και 10 εκατομμύρια προβολές μόνο από το βίντεο που είδατε παραπάνω.

Το anime είναι φυσικά βασισμένο στο manga του Gege Akutami και ακολουθεί τον Yuji, έναν μαθητή γυμνασίου με τρομερή σωματική δύναμη. Ωστόσο, όταν μια κατάρα επιτίθεται σε έναν συμμαθητή του, προσπάθησε να τον σώσει τρώγοντας το δάχτυλο της κατάρας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπεί ο ίδιος σε μία κατάρα και να μοιράζεται το ίδιο σώμα με έναν διαβόητο κακό ονόματι Ryomen Sukuna. Το Jujutsu Kaisen παίζει μέσα από το Crunchyroll, ενώ πρόσφατα είδαμε και τη νέα ταινία ονόματι “Jujutsu Kaisen 0” και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: