One Piece: Ετοιμαστείτε για το Egghead Arc - Ημερομηνία και πρώτο trailer

Έρχεται το πρώτο βήμα για το Final Saga!
02 Δεκεμβρίου 2023 18:31
One Piece: Ετοιμαστείτε για το Egghead Arc - Ημερομηνία και πρώτο trailer

Το One Piece μπαίνει σε τροχιά νέου Arc και όλοι οι fans ανυπομονούν για τον ερχομό αυτού του νέου storyline του διασημότερου και μακροβιότερου anime του πλανήτη.

Μέσα από τα επίσημα social media του One Piece στο Χ (πρώην Twitter) αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του Egghead Arc, όπως θα ονομάζεται, τοποθετώντας το για τις 7 Ιανουαρίου του 2024.

Την ανακοίνωση συνόδευσε και ένα λιτό teaser δίνοντας μια πρώτη ματιά στο φουτουριστικό σκηνικό όπου θα ταξιδέψουν στην ολόφρεσκια περιπέτειά τους το πλήρωμα του Luffy και των Straw Hat Pirates, αλλά και ασορτί sci-fi ενδυμασίες τους για να ταιριάξουν στο κλίμα. Επίσης, παρουσιάζεται και η Lilith για πρώτη φορά σε anime έκδοση, η οποία αποτελεί έναν από τους πρώτους κατοίκους του Egghead Island και θα παίξει καίριο ρόλο στο νέο arc.

Τα γεγονότα του θα λαμβάνουν χώρα μετά το Raid στο νησί Onigashima, εκεί όπου ο Monkey D. Luffy ξεκλείδωσε την Gear 5 του, με τον εμβληματικότερο τρόπο προκαλώντας χαμό στα social media αλλά και στον… Μίλτο Τεντόγλου που τον τίμησε για ακόμη μια φορά.

Δείτε το teaser και την αφίσα του One Piece “Egghead Arc”

 

Ετοιμαστείτε για τις 7 Ιανουαρίου του 2024 όπου θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του Egghead Arc του One Piece.

Αυτό το arc άλλωστε θα είναι και το πρώτο επίσημο κομμάτι του παζλ που θα συνθέσει το Final Saga, το οποίο θα ρίξει φως στα μεγαλύτερα ερωτήματα του One Piece και θα αποκαλύψει πράγματα που οι fans περίμεναν εδώ και δεκαετίες.

Tags: