Μάθαμε πότε θα ξεκινήσει το Egghead Arc του One Piece και πότε ολοκληρώνεται το Wano Country!

Και θα είναι πολύ σύντομα
12 Νοεμβρίου 2023 12:25
Μάθαμε πότε θα ξεκινήσει το Egghead Arc του One Piece και πότε ολοκληρώνεται το Wano Country!

Το One Piece έχει περάσει κατά πολύ τα 1000 επεισόδια και αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στο Wano Country arc, από το οποίο έχουν μείνει λίγα επεισόδια. Στη συνέχεια, το δημοφιλές anime θα επικεντρωθεί στο Future Island arc (γνωστό και ως Egghead arc) και μόλις μάθαμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει αυτό το arc στο anime!

Όπως μαθαίνουμε από το ComicBook, το One Piece anime είναι πανέτοιμο να αφήσει πίσω του τις ακτές του Wano και να ξεκινήσει για το arc του Future Island και σύμφωνα με το OnePiecePodcast στο X (πρώην Twitter), αυτό το κεφάλαιο θα ανοίξει στις 3 Δεκεμβρίου (με το επεισόδιο 1086) για την Ιαπωνία και στις 2 Δεκεμβρίου σε άλλες περιοχές.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ μέχρι να ξεκινήσει το “Final Saga”. Δείτε όλα όσα αποκάλυψε το συγκεκριμένο account του X παρακάτω.

BREAKING: Το Egghead arc θα ξεκινήσει στις 3 Δεκεμβρίου στο One Piece anime. Το Wano arc θα ολοκληρωθεί στις 25 Νοεμβρίου. Ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2019, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.

Το Future Island arc είναι ένα απίστευτα σημαντικό κομμάτι του μέλλοντος του One Piece καθώς είναι το πρώτο επίσημο arc για το Final Saga και πρόκειται να αποκαλύψει πολλά σημαντικά πράγματα για το μέλλον.

Είστε πανέτοιμοι, λοιπόν, για το επόμενο arc του One Piece; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: